Procore 0 Napisano Februar 3, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo konkretno da objasnim u čemu je problem.Naime,kupio sam alarm,ali nisam dobio šemu za povezivanje (koja se jedva vidi na priloženoj slici a mislim da je ne bi ni razumeo jer bi bila na kineskom) pa mi treba stručna pomoć oko povezivanja na skuter marke Longjia LJ50QT-K,inače poznat kao Sprint Exactly.Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Februar 3, 2015 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Po sireni liči na moj, možda ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 3, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Djunta! Pokušaću sutra da pogledam sliku preko kompa jer na telefonu se slabo vidi.To je inače 8 pinski konektor u rasporedu 3-2-3. Boje su: Dve žute,narandžasta,roza,plava,siva,crvena i crna.Pokušaću da okačim slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 3, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Djunta! Pokušaću sutra da pogledam sliku preko kompa jer na telefonu se slabo vidi.To je inače 8 pinski konektor u rasporedu 3-2-3. Boje su: Dve žute,narandžasta,roza,plava,siva,crvena i crna.Pokušaću da okačim slike... Evo i slika konektora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Februar 3, 2015 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde i papir pa ako ne možeš da se snađeš a zaključiš da ti odgovara, javi pa da iskopam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dve zute su zmigavci, narandzasta konakt(stalno napajanje 12V kad a upalis na daljinski),plava je pobuda za relej anlasera, a roze i siva su za gasenje.Crvena i crna naravno napajanje.Proveri naravno ovo unimerom za svaki slucaj,spojis na akumulator ili jos bolje punjac(mannja struja ako nesto dodirne slucajno gde ne treba) crvenu i crnu i meris sta se desava kad upalis ili ugasis motor na daljinca itd(sve van motora,pricamo o modulu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 4, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Djunta! Pokušaću sutra da pogledam sliku preko kompa jer na telefonu se slabo vidi.To je inače 8 pinski konektor u rasporedu 3-2-3. Boje su: Dve žute,narandžasta,roza,plava,siva,crvena i crna.Pokušaću da okačim slike... Evo i slika konektora... Trebalo bi napred u prednjoj masci da imas takav zenski dzek, koji je premosten muskim sa jednom zicom,samo taj skines i ubacis ovaj tvoj i resen problem,ali mi nije jasno sto taj tvoj dzek nije spojen na alarm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 4, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ako se dobro secham, crna i crvena na akumulator, zhute na + od migavaca, to je sve shta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Djunta! Pokušaću sutra da pogledam sliku preko kompa jer na telefonu se slabo vidi.To je inače 8 pinski konektor u rasporedu 3-2-3. Boje su: Dve žute,narandžasta,roza,plava,siva,crvena i crna.Pokušaću da okačim slike... Evo i slika konektora... Trebalo bi napred u prednjoj masci da imas takav zenski dzek, koji je premosten muskim sa jednom zicom,samo taj skines i ubacis ovaj tvoj i resen problem,ali mi nije jasno sto taj tvoj dzek nije spojen na alarm? Nije bila ta zica,ali sam nasao taj konektor i spojio na onaj sa alarma.To sto je na slici je dodatni dzek sa zicama,verovatno u koliko nema vec izvedeno na motoru pa da se poveze.Da nastavim,povezao sam i sve radi osim daljinskog paljenja.Alanser odradi ali ne upali se.Kontam da je do brave jer kada dam kontakt i palim na prekidac upali se.Sigurno tamo nije povezano nesto kako treba,ali sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Februar 4, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski savet, pogotovu ako imas "ćopavu", nemoj spajati paljenje preko daljinca. Ako ga ostavis na copavoj pa pokusas da upalis, krenuce i pasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 4, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski savet, pogotovu ako imas "ćopavu", nemoj spajati paljenje preko daljinca. Ako ga ostavis na copavoj pa pokusas da upalis, krenuce i pasti a to sam mogao da predpostavim,zato ga uvek i palim na nogarama.Nego problem mi je sto nece da upali jer je nesto zeznuto kod brave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 4, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,Djunta! Pokušaću sutra da pogledam sliku preko kompa jer na telefonu se slabo vidi.To je inače 8 pinski konektor u rasporedu 3-2-3. Boje su: Dve žute,narandžasta,roza,plava,siva,crvena i crna.Pokušaću da okačim slike... Evo i slika konektora... Trebalo bi napred u prednjoj masci da imas takav zenski dzek, koji je premosten muskim sa jednom zicom,samo taj skines i ubacis ovaj tvoj i resen problem,ali mi nije jasno sto taj tvoj dzek nije spojen na alarm? Nije bila ta zica,ali sam nasao taj konektor i spojio na onaj sa alarma.To sto je na slici je dodatni dzek sa zicama,verovatno u koliko nema vec izvedeno na motoru pa da se poveze.Da nastavim,povezao sam i sve radi osim daljinskog paljenja.Alanser odradi ali ne upali se.Kontam da je do brave jer kada dam kontakt i palim na prekidac upali se.Sigurno tamo nije povezano nesto kako treba,ali sta... Pa mozda je brava pogresno povezana,znam da kad upalis na daljinac valjda ne moze da se ugasi na kljuc,ili kad upalis normalno na dugme i ugasis preko daljinca onda ne mozes da ga upalis opet na dugme..vidi proveri bravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 4, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li su roze i siva na istim mestima na dzeku na kojima i mostic koji prespaja dzek kad nema alarma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li su roze i siva na istim mestima na dzeku na kojima i mostic koji prespaja dzek kad nema alarma. Vazi,pogledacu ujutru pa cu javiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan @ sale_cbr: Pa i ja mislim da je to u pitanju,ali idem redom.Najlakse i najbezbolnije mi je da proverim kako je konektor povezan kao sto mi je predlozio Milos96,pa ako je to u redu idemo na skidanje maske i proveru brave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan @ sale_cbr: Pa i ja mislim da je to u pitanju,ali idem redom.Najlakse i najbezbolnije mi je da proverim kako je konektor povezan kao sto mi je predlozio Milos96,pa ako je to u redu idemo na skidanje maske i proveru brave... Jer imas kill switch na skuteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan @ sale_cbr: Pa i ja mislim da je to u pitanju,ali idem redom.Najlakse i najbezbolnije mi je da proverim kako je konektor povezan kao sto mi je predlozio Milos96,pa ako je to u redu idemo na skidanje maske i proveru brave... Jer imas kill switch na skuteru? ako mislis na prekidac za prekid dovoda struje,imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li su roze i siva na istim mestima na dzeku na kojima i mostic koji prespaja dzek kad nema alarma. u pravu si milose,u prvom redu gde su 3 zice i gde je siva na izvodu od motora nema nista,i u sredini gde su dva zice i gde dolazi roza nema nista na izvodu od motora.E sad vidim pored istog izvoda iz motora su 2 zice spojene,roza i neka crno bela pa kontam da su to te 2 sto fale,samo koju na koje mesto staviti a da nesto ne zeznem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bih rozu trebao na rozu,a sivu na tu crno belu po ovoj semi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan Povezao sam tako kao sto sam rekao i sada pali na daljinac,a gasi se isto preko njega samo na ono dugme za gasenje alarma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Procore 0 Napisano Februar 5, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sivac Motocikl: Sprint Exactly Prijavi odgovor kao problematičan e sad da resim i ovo... kod km sata tacnije iznad njega bi stavio takozvani lazni alarm tj. crvenu diodu koja se pali i gasi(ima da se kupi za 90 din),pa me zanima kako da je povezem da radi SAMO kada je alarm aktiviran u koliko je to moguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 6, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam pomogao, i sam sam do sad ugradio tri takva i najvise se namucio prvi put i isto postavljao pitanja po forumu itd, posle vec udjes u stos i ide kao po loju, tom konektoru iskreno ne verujem(mada do duse na svojim skuterima ga nikad nisam ni imao ali ga vidjao na par kineza koje sam odradio) a kad sam spojio taj alarm preko tog konektora na svog speeda 125 samo su crkavali osiguraci(pa na kraju samo ispod sedista vezao pozitivan i negativan vod da svira ako ga neko dira i nista vise jer je ipak brzinac pa je daljinsko paljenje bespotrebno i rizicno, ali na skuterima ok, mada opet vise kao fora). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanT 0 Napisano Jun 20, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje svim članovoma,nov sam ovde i imam kineski skuter a imam problem sa alarmom interesuje me kako da premostim da radi nez alarma jer je izgleda crkao i nemožemo da ga upalimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Jun 20, 2021 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pronadji kutiju alarma. Ako je onaj klasicni kineski, spoj pink i sivu zicu, trebalo bi da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...