Jump to content

Moto Zajednica

7. Moto susret MK 'Staaari Rokeri' Umag 09. - 11.05.2008.

Recommended Posts

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Stigli i mi kuci sinoc oko 10 sati, posle oko 12 sati voznje. Prvo hvala Svakaku na gostoprimstvu prve noci, sto nas je svih 7 smestio u kucu i na lepom (ali nazalost kratkom) druzenju.

A Umag i Rokeri.... samo jedno veliko SVAKA CAST!!! Jos nisam sabrao sve utiske ali svakako No1 i sigurno se vidimo sledece godine. Necu ni pokusati nabrojati sve ljude koje sam upoznao, video i sa kojima sam se predivno druzio.

Malo su nervirali pucaci (kao i na svakom skupu (ali u mnogo manjem broju) ali prava doza alkohola spusta nivo buke na zadovoljavajuci nivo  ;) . Samo jedna zamerka: u kampu sa satorima nije bila ni jedna jedina kanta za smece, pa smo morali skupljati i odnositi na predvidjeno mesto. Sve ostalo je za cistu 10-ku.

Pozdrav Rokerima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Sve ok samo voda malo hladna pa smo iz mora morali pravo u bazen da se ugrijemo :)

Ispratio sam drugara za KG....a sa Kraljevcanima i Kawom zujali po Banjaluci sinoc.....

Cekao Qaza i Josefa da se jave al koliko vidim oni zapalili kuci.....neka neka vidimo se drugi put.....

O Umagu malo vise kada nadjem USB od foto aparata....

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Sve ok samo voda malo hladna pa smo iz mora morali pravo u bazen da se ugrijemo :)

Ispratio sam drugara za KG....a sa Kraljevcanima i Kawom zujali po Banjaluci sinoc.....

Cekao Qaza i Josefa da se jave al koliko vidim oni zapalili kuci.....neka neka vidimo se drugi put.....

O Umagu malo vise kada nadjem USB od foto aparata....

Na zalost, nismo isli preko BL, morali smo na autoput,  ali cemo ispraviti drugom prilikom!

Susret je bio previse drugaciji od nasih ovde, i previse ljudi da se sa svakim popije po pice. Puno poznatih lica, puno novih poznanstva, odlican provod. Ja mogu samo da vam se zahvalim na gostoprimstvu uz naglasak na to da cu morati te predele malo bolje da istrazim! Visoka ocea i od mene.

Slike, malo kasnije. Na mom aparatu ima oko 400  ;D 

• , 1322 postova

evo i sluzbenih podataka.........

MOTORI - vozaci    5623

suvozaci  2710

PJESACI - 2116

VIP - 200

PRESS - 80

ukupno - 10729

kao i prosle godine,i ove godine prihod od ulaznica ide u dobrotvorne svrhe,ali o tome za nekoliko dana

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Evo samo i ja da se javim. Stigao sam pre pola sata. Mislim sta reci. SVE NAJ NAJ NAJ BOLJE. Slike kasinije. 1600km na R1 i to ja i devojka. Dva ranca i tank torba. Moracu kupiti jos jedan motor za putovanja  ;D Sale, Mario svaka Vam cast. Svetski ste odradili posao. Hvala Vam.

Nikola - KAWA

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system

Evo Sale je napisao službenu statistiku, moram samo dodati da je na kraju bilo 198 moto klubova prijavljeno, a ne 184 kao što sam pročitao na bini, jer su se neki ponapili i poslije prijavili klub  :D - a neki kao npr. Siriusi poslije podigli zahvalnicu i poklon. Sve u svemu svi smo umorni - spavao sam 13 sati u komadu od jučer, jer sam od petka ujutro do nedjelje popodne odspavao samo 4 sata.

Kao zaključak moram napisati da nije bilo niti jednog incidenta unutar kampa vrijednog spomena, u defileu je bilo 1550 motora  :o  a svima vama koji ste došli velika zahvala što ste uveličali naš ovogodišnji moto susret i nadam se da se vidimo slijedeće godine !

• Svrati ponekad, 208 postova

Kao zaključak moram napisati da nije bilo niti jednog incidenta unutar kampa vrijednog spomena, u defileu je bilo 1550 motora  :o  a svima vama koji ste došli velika zahvala što ste uveličali naš ovogodišnji moto susret i nadam se da se vidimo slijedeće godine !

Štaaa...  :o :o :o    pa zar vam nismo dosadili....    :D :D :D    ili je Krče  već pošao kući... :D :D :D :D  a ako nije smatrajte da susret još nije završen...

pozdrav za Umag...  slike kada dođem k sebi... ;D 

• Svrati ponekad, 105 postova

Dobro vece

Stigla je ekipa  Igor xt, Toni , Cici i,i Fica skuteras  a  nadam se da ce uskoro Ceh i Hellena .............

a ja sam povratak  priveo  kraju sa Yomanom, Bojanon i Ernestom :) posto je Igor imao malih problema pa smo se pogubili oko Zagreba no kasnije o tome .......

Skup je bio fenomenalan ! svaka cast ljudi ...........

Idem da odmaram a fotke kasnije ..........

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Stigli jos juce, ali evo tek sada stizem da se javim. Sve pohvale organizatoru, a posebna zahvalnost Sasi i Mariu. Jos jednom hvala na svemu.... Slike sutra, dok prikupim od ostalih

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Krcetu smo motor rijesili jos jucer,tako da je jucer krenuo u Ljubljanu,a kada ce stici u Uzice,to ni on nezna ;D

Da, da,

Gdin. Krčevinac je sinoč u 8h došao u Domžale ali je zakasnio na blagoslov. HD nije više hteo da sluša pa je promenuta baterija. Danas u 16h je iz LJ krenuo na brdoviti Balkan, više če sam da kaže.....

post-639-12878997216938_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 118 postova

Je li ...a kad će biti opet skup u  Umagu  ili ...bar neka svadba,nešto su mi momci nestrpljivi

Eeee stvarno kada  ;) ;)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Je li ...a kad će biti opet skup u  Umagu  ili ...bar neka svadba,nešto su mi momci nestrpljivi

Eeee stvarno kada  ;) ;)

Biće svadbe Miko i da ti kažem nisi nikakav provodadžija  ;D sve moram sam  ;)  nemoj više da mi se miješaš u posao

Evo jednog sam ti ( postavi si tmu da ženiš ovu dvojicu  ;D )  oženio ,a za drugog...nije bilo nade,dok se prvi mazio i "raspirivao" bratsvo i jedinstvo sa Slovenkom,ovaj drugi je uredno hrkao pored njih  :D :D :D njega hapsim  na idućem skupu

post-694-12878997209872_thumb.jpg

post-694-12878997210667_thumb.jpg

post-694-12878997214326_thumb.jpg

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Još su se neki ženili  :) Svjetski putnik Georg je stao na "ludi kamen" u Umagu ( kamenita plaža ili šta već  :D )

Napravili smo špalir od motora i nazdravili mladencima.

post-694-12878997214862_thumb.jpg

post-694-12878997215591_thumb.jpg

post-694-1287899721616_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: suzuki gsx,svasta

Evo da se i ja javim da smo pre sat vremena sti gli kuci u

Makedoniji.Skup je bio odlican ,bravo za organizatore i veliki pozdrav do Sasa i Mario.

Vreme,organizacija,druzenje sve je bilo idealno.

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Jos jedno javljanje... stiglo se danas kuci. Sve pohvale organizatorima... sto se tice mog dvoumljenja pre odlaska zbog manjka vremena za pripremu, definitivno je bilo nepotrebno. Ekipa sa kojom sam isao je bila odlicna, smestaj za 10, a sam skup i organizacija za 10+.

Jedina mana, kratko smo ostali... Sledece godine bar nedelju dana :D

P.S: Uskoro ce i slicice...

• Svrati ponekad, 351 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3

Eh da, jos nesto oko cega zalim.... to sto ne popih vise one rakije na ulazu... fenomenalna je :)

Za sledecu godinu, ili da nam kazete gde nabavljate, ili da bude da moze da se kupi... siguran sam da ima jos onih kao ja koji bi poneli par flasa kuci  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja