Dulence 96 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stoji mi vec godinu dana jer sam dobio drugu na poklon pa rekoh da prodam.Jakna je u odlicnom stanju sem snira koji zajebava pa bih trebao da se promeni.Cena zamene istog je 700 din.Ima protektore za ledja,ramena i laktove.Ima luftase na grudima.Velicina je xxl..znaci za malo krupnije.Ja imam 112 kg ali uglavnom salceta pa je meni u struku zatvorena i bude taman..u ramenima mi je malo sira. Cena 40 eur 062 85 34 067 Dusan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da..da ne pomisli neko da pokusavam nesto da uvalim..u pitanju je samo snir..mogu i ja da ga zamenim pa da bude plus ti troskovi.Moze i nekakva zamena..trebao bi mi cd plejer za auto..pa ako neko ima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, snir podrazumeva pertle, a njih ova jakna koliko vidim nema. Verovatno mislis na rajfeslus, i ako je tako, znam da ima par mesta u bgd gde moze da zamene ili poprave klizac (ako je on u pitanju) za 100-200 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha..pa rajfeslus..ne poznajem razliku..ali hvala u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...