CAJA 1168 Napisano Januar 31, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sestrin sobni bicikl odlično služio kao čiviluk kod mene kući zatim je bio prosleđen mojoj devojci gde nažalost nije doživeo drugačiju sudbinu,tako da sad ide na doboš. Šalu na stranu bicikli je kao nov u odličnom je stanju ništa mu ne fali.Cenu novog možete videti OVDE,slike ću okačiti ovih dana kad ga islikam. Što se tiče cene ne znam dajte neku realnu ponudu pa ćemo se dogovoriti. 065 576 12 04 Mogućnost okretanja pedala u oba smera • Težina zamajca 5 kg • Magnetni sistem opterećenja • Ručno podešavanje opterećenja • Neklizajuće pedale sa kaišem Maksimalna težina korisnika: 70 kg Funkcije kompjutera: • Sken • Vreme • Brzina • Razdaljina • Ukupna razdaljina • Potrošnja kalorija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Onome ko ima 70kg i ne treba sobni bicikl. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan bas htedoh reci...Doduse ako je zensko od 1.50-1.60...a 70 kg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 31, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da stvarno je malo ironično. Ja sam sa svojih 85kg provozao ovaj bajs par puta da vidim koliki je top speed i to bez problema. A i moj drug je takođe u par navrata testirao a ima cirka 100kg. Na ovom sajtu nonstopshop piše da je do 100kg,bem li ga meni deluje čvrsto pa sad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vise se isplati kupovati ove sprave polovne nego nove jer tu u principu nema sta da crkne. Kupio sam ja jednu ovakvu spravu od clana foruma i kod njega je imao istu sudbinu kao kod Caje. Civiluk. Kod mene je namestaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nordijsko trcanje...aj se menjamo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 2, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Čiviluk meni čiviluk tebi,pitao sam dragu kaže nije ni za to zainteresovana tako da ništa od menjaže. Evo i slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 16, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...