Strider 333 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, tražim gde da nabavim nekoliko ovih gumica. Služe kao vibraciona podloška za amortizaciju kofera na wingrack-u Na donjoj fotki sam ih označio crvenim elipsama. Bili su svi na broju, do jedne posete pešačkoj zoni jednog našeg grada, kada sam primetio da je neko dokon iščeprkao 2-3 komada E sad pošto su one malo specifičnog i trodimenzionalnog oblika a imaju ne baš beznačajnu ulogu kad su koferi puni, imam problemčić gde da nabavim nove. Kupio bih i par kom. više za rezervu. Ima li neke pomoći za ovu muku ? p.s. Evo sad ih nađoh napolju... Al ima li ih negde "unutra"? http://www.twistedthrottle.com/givi-z126-replacement-rubber-bumber-set-for-top-plates-and-wingracks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ja pre par meseci za moj Givi-ako ne nadjes javi da ti posaljem odavde,iz italije.mislim da kostaju oko evro i nesto komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da potražiš u radnjama vodoinstalaterske opreme - mislim da pasuju opd ventila od nekih modela vodokotlića. Takođe imaš i one štapiće za pištolj za plastiku ( ima ih u dve debljine ), pa ako odgovara - odsečeš kolko ti treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12734 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni redovno ispadaju. Sledeci put lepim ih silikonom i dovidjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12734 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni redovno ispadaju. Sledeci put lepim ih silikonom i dovidjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta silikoin! Smrt lepak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, tražim gde da nabavim nekoliko ovih gumica. Služe kao vibraciona podloška za amortizaciju kofera na wingrack-u Na donjoj fotki sam ih označio crvenim elipsama. Bili su svi na broju, do jedne posete pešačkoj zoni jednog našeg grada, kada sam primetio da je neko dokon iščeprkao 2-3 komada E sad pošto su one malo specifičnog i trodimenzionalnog oblika a imaju ne baš beznačajnu ulogu kad su koferi puni, imam problemčić gde da nabavim nove. Kupio bih i par kom. više za rezervu. Ima li neke pomoći za ovu muku ? p.s. Evo sad ih nađoh napolju... Al ima li ih negde "unutra"? http://www.twistedthrottle.com/givi-z126-replacement-rubber-bumber-set-for-top-plates-and-wingracks Imam 4 komada,pusti adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Januar 31, 2015 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Trionu, originalne Givi, 350din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Trion. Nema @Pero rep: poslao sam pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok. u ponedeljak se salje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Januar 31, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pitao u Motoland-u oni su ih imali ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1640 Napisano April 23, 2017 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, i meni trebaju ove gumice. Ako neko ima ili zna gde ima neka javi, Trion vise ne radi Givi program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 23, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno super lepkom ih zalij kad ih vratis nazad, verovao ili ne, same ispadaju , kako ne znam, ja sam imao srece pa sam ih nasao dole na zemlji kad su ispale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gile Motoland sada radi i Givi i Kappa program,kupio sam kod njih prosle godine one gumice za nosace bocnih kofera,mislim da je 30 din bio komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1640 Napisano April 23, 2017 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si u pravu, zovem ih ujutru, meni fali samo jedna ali kofer zazveci na svakoj rupi sto me strasno iritira, kupicu odmah 10 komada! :-D Sent from my Nokia 3310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da imaju i te sto tebi fale,napisi sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 23, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio kod njih "deblju" varijantu za K-Gardu 52. Verujem da imaju, ako ne mogu sigurno da poruce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1640 Napisano April 24, 2017 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem ih celo jutro na fiksni telefon, niko se ne javlja... Pokusacu opet kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to zalepio super lepkom odmah na pocetku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano April 24, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj tel: +381112182555 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 24, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na koferu od SV-a menjao nekoliko komada. Odgovaraju gumice za slavine kojih ima u svakoj vodoinstalaterskoj radnji. Samo sam zaboravio dali bese od 1/2" ili 3/8" ?? Neverujem da ih neko krade, kad je vrucina ostanu zalepljene na koferu i kasnije spadnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1640 Napisano April 24, 2017 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, sad smo se culi, imaju komplet od 4 komada za 200 dinara. Ko nije iz BGa salju brzom postom. Problem resen! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 24, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,svi zadovoljni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1640 Napisano Maj 7, 2017 Drug član, 869 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle gumice, proizvodjac je Kappa, ali pasu i na Givi plocu. Ja zadovoljan! Kome treba ne mora da trazi dalje od ove firme... Sent from my Nokia 3310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 8, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Extra, nisam ni znao da postoji kao rezervni deo da se kupi. . . Sve budžio koješta, ali sve ispadne. . .Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...