Bandzy 6 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,druzio sam se sa vama par puta al nikako da se registrujem.dodje i ovaj dan. Imam jako lepo misljenje o kompletnoj organizaciji bjb kao i forumu koji je jako koristan .nadam se da cu ove sezone biti aktivniji u voznji i da cemo se lepo druziti.pozdrav svim clanovima. P.s. nadam se da sam se na pravom mestu predstavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 30, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 30, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...