daxon81 31 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan i koliko vas koji ste koristili magnet od zzr 600 je balansiralo isti nakon dorade pikapova?ja skoro nabavio pa se sad dvoumim a i ne mogu naci nekog ko moze uraditi balansiranje u Nisu..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 29, 2015 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalju Saletu iz Trstenika on će to srediti . Meni je sredio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, i ne moras ni o cemu razmisljati. Plug & go... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Mart 21, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam magnet od zzr-a sa doradom pikapa nisam ga balansirao i sluzi odlicno bez problema.Koristio sam ga za gpz500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralekle 1 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam balansirao,vozim tako vec 4 godine bez problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...