Strider 333 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, jednim delom posla sam vezan za Kopaonik pa sam tom (ne)srećom magistrirao ibarske kafane, a i deo od Ušća prema Rudnom sam vozio više puta....Doduše nisam se kretao od Studenice do Ivanjice, ali to bih ostavio za jednu posetu tamnošnjem drugaru. Sa druge strane, nikad nisam išao u Guču (počinjem da sumnjam da li sam uopšte srbin ) pa sam nekako utripovao da je ovuda onaj tehnički deo vožnje em kraći, em nepoznat, što mu daje izvesnu draž. Inače sam kraljevčanin po ćaletu, tu sam išao u gimanaziju a i često sam u Godačici -tamo idem u lov. Neko pivo nekad negde? Dule, ovo je plan za prvomajske praznike, na području Mojkovca bih trebao biti 30. aprila. AkoBogDa, vidimo se u zdravlju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Januar 31, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem te, veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 1, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače sam kraljevčanin po ćaletu, tu sam išao u gimanaziju a i često sam u Godačici -tamo idem u lov. Neko pivo nekad negde? Evo me bas sa Kopaonika... i ja sam gore vrlo cesto. Ako si ovo apsolvirao, onda preko Jelice iz Cacka. A za pivo, kad-god, javi se kada dolazis u Kraljevo...i ja sam nekada vozio TDM-a (4tx). Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ću i ja jednom kad porastem voziti Teneru kao tu tvoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2688 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Možda ću i ja jednom kad porastem voziti Teneru kao tu tvoju pazi sta si obecao kad porastes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Februar 3, 2015 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim,posto mislim da je steta ne obici CG,celu,prelepa zemlja,jos nama nostalgicarima dodje ko nasa...Nepravedno izostavljate Rijeku Crnojevica,za one koji ne vole bas guzvu I mondenisanje,nestvarano prelep krajolik.Dodao bih I prelep put za krivinarenje bez guzve,odVilusa ka Bileci u BiH.Onda Durmitorska "magistrala"preko Pluzina do Foce ,na raskrsnici na Durmitoru prema Pluzinama u kafani, u sred leta 'lade pivo santama leda sa planine! Djurdjevica Tara,kanjon Tare gde ti kaplje voda u tunelu,magistrala pored mora,sve je to vec opisano,ali meni je najbolja plaza u CG na Adi Bojani.E da,tamo nikad nije guzva-oooogromna je plaza.Ima tu jos kojekakvih zabiti za smucati se,koje su mozda interesantne motoristima sa posebnim potrebama,kojima ne nedostaje WI-FI. Rek'o li ja da ne volem guzvu? Ma neee.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Put Andrijevica-Podgorica preko Tresnjevika,KraljskihBara,Mataseva,Lijeve Rijeke i Peleva brega je prelep za solo voznju i uzivanje sa mnogo lepih vidikovca. A policajci ko i svud, ima ih svakakih..... Znas ti sta valja Jedva cekam opet - dan do Pg, dan tamo, dan nazad - dosta za prebacen vikend! :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Mart 1, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog ko je za vozikanje i razgledanje predjela..Od PODGORICE krenete ka Petrovcu, skrenete lijevo u Virpazaru, preko Ostrosa (pored Skadarskog jezera i uz samu granicu sa Albanijom) stižete u Ulcinj, obiđete Adu Bojanu, zatim Jadranskom magistralom kroz Bar, Petrovac, Budvu, kod skretanja za stari Kotorski put desno ka Njegušima, preko Lovćena u Cetinje, pa onda dalje gdje već želite.. U jednom danu jezero, more, planina..vrh..pričam iz svog iskustva, pa ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Mart 1, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dalje možete iz Podgorice ka Kolašinu pa kod Kolašina skrećete ka Trešnjeviku, pa za Plav na Plavsko jezero, Ali-Pašine izvore u Gusinju i još mnogo toga, a onda preko Berana, Mojkovca i Đurđevića Tare ka već pomenutom putu preko Šavnika, ka Herceg Novom.... ili obratno...svega ima Crna Gora, na malom prostoru.. Ovo su ukratko samo neke od mojih vožnjica i ruta koje sam prošao... a ko vozi laku enduricu..eeee to je već duža priča...nema čega nema..šume,brda, rijeke,jezera..za koje mnogi nisu ni čuli da postoje...čak ni mnogi stanovnici Crne Gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Lakši motor, jače gume i Crna Gora je Eldorado.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103919-crna-gora-bez-asfalta/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...