Night Riderr 91 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam TT-a pa bi sada uzeo nesto lakse za teren. Isao bih 4T masine posto cvaje nesto ne gotivim narocito a i navikao sam na 4t E sad vozimo po bas ozbiljnim terenima gde je tezina motora veoma bitna i uzeo bih sto laksi motor pa sam najvise razmisljao o 250cm3. Takodje bi mi odgovaralo da motor ima far mada nije bas neophodan znam da moze da se ugradi elektronika naknadno. Posto su u ovoj klasi skoro sve full cross motori zanima me kako bi se ponasali van staze u sumi i makadamu da li imaju pretvrdo vesanje ili mozda menjaci nisu predvidjeni za maltretiranje na uzbrdicama i slicno. I opet koliko bi takvi motori uopste izdrzali radnih sati enduro voznje uz redovno odrzavanje. Sta bi od ovih modela najbolje bilo za ovaj vid voznje: Honda CRF250x,Kawasaki kx250f ,Yamaha YZ 250 F,Suzuki rmz250 ili mozda neki KTM EXC? Ili mozda da ipak uzmem neku Yamahu WR 400,426,450 mada su one verovatno preteske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan klx250? wr250? xr250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo idealno ali nema ih kod nas a nemam nikoga da mi po nekoj normalnoj ceni nabavi nesto tako od preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Crf250x je enduro a imas i exc250f. A i svaki cross motor ce izdrzati te napore jedino sto ce se malo vise grejati pa je ventilator preporucljiv a onda u vecini slucajeva ti treba i paljenje drugo. Drugar vozi yz250f vec par godina bez ikakvih problema. Cak je ta yamaha i na erzbergu bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jedan crf250x mada mu u saobracajnoj pise 25kw zar ne bi on trebao da ima oko 4o-tak ks? Sto se KTM-a tice slabo ih ima po oglasima.Da li exc250f ima ostavljenu elektroniku za far i ventilator ili ne? Takodje imam u ponudi Kawasaki kx250f 2007god....zanima me kako se on pokazao kao model generalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uzelac 82 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GW Prijavi odgovor kao problematičan KTM EXC / Yamaha WR / Honda CR X / Kawasaki KLX R -enduro, ima far, pravljen za sumu, po pravilu imaju 6 brzina, veca krajnja brzina, ne mogu da skacu kao cross. KTM SX / Yamaha YZ / Honda CR R / Kawasaki KX - cross, nema sigranlizaciju, za skokove, najcesce 5 brzina, startniji, full skakaci Nisu to velike razlike, malo ogibljenje, malo motor, malo menjac.... Dobar vozac ce provesti cross motor gde idu najbolji enduro modeli, isto tako na stazi ce profi biti brzi od rekreativaca i sa najboljim cross motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ENDURO modeli su zakon za SUMU, iz vise razloga..... tu temu smo razglabali vise puta, nema potrebe ponavljati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 27, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao.. Napisao 04 June 2012 - 13:11 PMHard enduro model naspram kros modela uglavnom ima sledece razlike:= veci rezervoar i rezervu *bitno zbog duzih voznji po sumi= svetlo, sirenu, i ostalu signalizacije, poneki i ventilator *u sumi brzo padne mrak, potrebno i zbog FIM homolagacije za trke= mekse ogibljenje * mnogo manji su skokovi, lakse se voze rasuti tereni i manje umara ... itd= manju snagu, upeglaniju krivu snage sa vise obrtnog momenta *prvi put kad budes vozio po sumi bice ti jasno zasto je tako= kratku prvu, i dosta duzu petu ili sestu brzinu , kros modeli imaju cetiri, pet, gde je prva dosta duza* bitno zbog provlacenja kroz TESKE terene i visoke duge zbog dugih deonica gde se przi, a i samog dolaska na teren za voznju= i gume su razlicite... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvecko 17 Napisano April 12, 2015 U prolazu, 8 postova Motocikl: DRZ-400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim yz250f moze da prodje gde veca vecina vozaca nemoze da proveze trosi oko 2L na sat voznje po teskom terenu, nema ventilator al i netreba posto ce ti se zagrejati jedino ako ga drzis upaljenog duze u mestu inace OK je , servise radim na 15ak sati, al i to nije strasno 1,2L ulja i filter od 400 dinara . izuzetno povozan i lagan motocikl, snage dovoljno za svaku prepreku, ako zelis da se provozas, 2 - 3 radna sata i da ides kuci da legnes u krevet slatko umoran onda je to to , nadam se da sam pomogao PS. moje ikustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u drugoj temi ....uzeo sam vec YZ450F 08god i za sada sam prilicno zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...