grof3 31 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Xciting 250 ili 500cc . Posto nemam mnogo iskustva ( vozio skuter 50cc ) molio bi forumase za pomoc i preporuke. Ne stariji od 2006-2007 i ispod 30000km,cena do 2000€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5116 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Ako "vijaš" 500 ccm izbegavaj varijantu sa karburatorom Imaš u Maksiskuter podforumu dobru temu o oba modela pa prelistaj - koristiće ti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj podforum, koristiće, a još pojedinosti i iskustva mogu da ti prenesem, jer sam imao Xc 250, 500, 300 Ri. Zavisi kakvu vožnju planiraš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzim odgovorima ali meni trebaju konkretne preporuke. Trenutno zivim u Budvi i malo mi je nezgodno da se cimam do Bg ili Ni samo da bih pogledao neki motor. Nadam se da me razumete. Nisam ni neki strucnjak tako da vise poverenja imam u bracu forumase nego u moj izbor. Znam da se Xciting dosta vozi po Srbiji pa ima i dosta i ponude i potraznje,velika bi mi pomoc bila i ako neko zna koje modele sa oglasa trebam da zaobidjem (moze u pp). Stvarnogorim od zelje da uzmem novi skuter i nadam se da mogu uzeti nesto sto vredi za budzet od 2000€.pomoziteeee pls Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brzim odgovorima ali meni trebaju konkretne preporuke. Trenutno zivim u Budvi i malo mi je nezgodno da se cimam do Bg ili Ni samo da bih pogledao neki motor. Nadam se da me razumete. Nisam ni neki strucnjak tako da vise poverenja imam u bracu forumase nego u moj izbor. Znam da se Xciting dosta vozi po Srbiji pa ima i dosta i ponude i potraznje,velika bi mi pomoc bila i ako neko zna koje modele sa oglasa trebam da zaobidjem (moze u pp). Stvarnogorim od zelje da uzmem novi skuter i nadam se da mogu uzeti nesto sto vredi za budzet od 2000€.pomoziteeee pls Aj ti sine grofe u podforum predstavljanje, tamo napisi koju, obavi svoju pocetnicku duznost napisi nesto o sebi pa ondak ko punopravni drug clan pisi po forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Januar 24, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak ovaj skuter slobodno preskoci http://www.polovniautomobili.com/oglas5776681/kymco_xciting/ Ne radi mu obrtaljka, nema retrovizore i vidi se da nije bas nesto odrzavan. Probao sam ga pre moje kupovine drugog motora. A ovaj skuter http://www.polovniautomobili.com/oglas4868782/kymco_xciting_250/ je covek celu proslu godinu cenio 2900, mada kad sam pricao sa njim nije hteo da spusti ispod 2300E. Vidim sad u opisu da je blago izgreban tako da verujem da bi sad prodao i ispod 2000E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Xciting 250 ili 500cc . Posto nemam mnogo iskustva ( vozio skuter 50cc ) molio bi forumase za pomoc i preporuke. Ne stariji od 2006-2007 i ispod 30000km,cena do 2000€. Omaš PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako: Ja sam inace iz Pb ali vec duze vreme zivim i radim u Budvi. Zbog opste poznate guzve pre 2god resio sam da uzmem skuter cisto do na posao na plazu i sl. I tako pazarih ja moj prvi skuter i na cinih prve moto korake. U pitanju je bio kinez Spayder new 9 50cc. Ali benzin mi brzo .udje u krv i ja totalno zavoleh voznju na 2 tocka. Proslu zimu sam vec planirao da uzmem nesto bolje ali . mi je smrtni slucaj u porodici poremetio planove. Tako da sam ove zime nestrpljiv da pazarim novog ljubimca. Oprema je kupljena:kaciga Shark RSI i jakna sa sve protektorima. Znaci jos samo da mi pomognete novog ljubimca da nadjem i mojoj sreci nema kraja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan video sam da sam omasio podforum za prestavljanje ali sam se ispravio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari veliki pozdrav,treba mi misljenje,mozda je neko gledao neke od ovih motora pa moze nesto vise da mi kaze,ovo je neka trenutna ponuda. - motor 1 - motor 2 - i naravno ponuda forumasa Corte koja mi je veoma zanimljiva (Xc 250cc) Ponuda motora mi je nesto sve slabija a ja sve nestrpljiviji nesto da pazarim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli moguce da nema forumasa da iznesu svoje misljenje i pomognu mi u kupovini? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Od ovoga što si gledao, mislim da bi ti za nijansu bila intresantnija prva ponuda. Model iz 2006 ima retrovizore na oklopu, što su odmah od 2007 promenili, jer se pokazalo malčice nepraktičnim, tj sa njima ti je nepreglednije. Biće još toga, prati oglase ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Corta na recima utehe i pomoci. Zelja je velika da vam se uskoro pridruzim na drumu pa sam zbog toga pomalo i dosadan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 79 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na polovnim aut. Spidermax 2006 za 1800e,presao 34 000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam danas gledao tog Spidermaxa ali sam zbog cene odustao. Ipak dobar Spidermax ne moze da se nadje ispod 2000 i kusur tako da ovom sigurno nesto hvali. Ipak ako ima neko da je gledao taj motor voleo bih da cujem misljenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli moguce da nema forumasa da iznesu svoje misljenje i pomognu mi u kupovini? Pa ja sam ti u MAXI temi dao telefone od dečka koji prodaje Xciting 250 ccm i Atlantik clasik 500. Imao je u ponudi i 500 ccm i taj primerak sam ja kupio. Na tvom mestu bih ga pozvao i s'njim porazgovarao. Još jednom njegovi telefoni:064/12-44-532 i 060/3434-863 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Techa ,cuo sam se sa momkom,cekam slike,rece da je motor oboren u stranu i da je farban kao i da su mu gume losije. Jesi ga ti video,napisi misljenje,neki komentar.pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Techa ,cuo sam se sa momkom,cekam slike,rece da je motor oboren u stranu i da je farban kao i da su mu gume losije. Jesi ga ti video,napisi misljenje,neki komentar.pozzz Ne nisam ga video. Ta 250-ca je bila na drugoj lokaciji u odnosu na moju 500-tku tako da je nisam video a 250 ccm-a me nije interesovalo da bi išao da je gledam. Znam da je farbuckana i da su lošije gume. Prodavac je cool tip i reka bih čovek na mestu. Inače se bavi popravkom/servisira skutere pa mislim da ćeš od njega dobiti prave informacije. Prema meni je bio vrlo korektan a lako smo se dogovorili i za cenu tako da je prodavac za svaku preporuku. P.S. Kad se čuješ s'njim pozdravi ga s'moje strane inače moj skuter sam od njega kupio pre tačno 1 mesec. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Techa gledao sam slike a nisam nesto odusevljen jeste da je povoljan ali nema hemije izmedju nas. :-( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Za te novce imas jedan Xciting 300, onaj R model, Corta bi trebalo da zna posto mu je komsija. Evo ti broj pa proveri dal' je aktuelan jos uvek: 063 40 33 23 Nemoj da se ljutis ako je prodat, ja sam ga video oko NG praznika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kocka je bacena,uzimam Xciting 250 od kolege Corte sledeci vikend ako Bog da. Uskoro zakljucavanje teme. Veliki poz za sve koji su ucestvovali i pomogli mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini. Iz prikrajka sam zainteresovan za taj model bas pa ako bi mogle neke informacije, cena, slike i kasnije kako se pokazao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pauk ja vec god dana cekam da uzmem taj model. Za sedam dana idem da pazarim pa uskoro postavljam slike i utiske. Imas dosta kolega iskusnijih koji ce ti sigurno dati prave informacije. a imas i jedan podforum bas o Xciting-u 250 pa procitaj.pozzz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Februar 15, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Corta je naprasno dva dana pre nego sto sam trebao da dodjem po motor odustao od kupovine iako smo sve vec bili dogovorili tako da je tema nazalost opet aktuelna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo dilema,da neko ne zna neki od ovih motora: Motor 1 Motor 2 Motor 3 To je neki moj trenutni izbor koji mi se uklapa u budzet,svaki komentar je dobrodosao,jos bolje ako je neko raspolozen da ih pogleda. Unapred zahvalan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...