boki mk sivac 23 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima... danas sam postavio givi nosac kofera na moju yamahu tcat... hocu da kupim kofer od 48 l.. e sad me zanima dali je to prevelik kofer za ovaj motor i da li ce mi praviti problem u krivinama i u voznji... i jos nesto, da li neko ima kofer na prodaju zajedno sa plocom i gde ima da se kupi takav kofer a da nije preterano skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 21, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem Givi monolock,bio je na tcatu,velicina je nemam pojma,stane ff kaciga i ima mesta okolo,2 kljuca kao nov,ploca givi...4000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ja zbog toga i uzimam veci kofer da mogu dve kacige da stanu jer obicno devojka ide sa mnom na susrete ... al u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Januar 21, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 47 litara za 100 eura,dve kacige staju, evo ovde pogledaj slike: http://forum.bjbiker...02#entry1692902 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti smetati. Vozio sam pretovaren sto puta sa koferom tog kapaciteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 47 litara za 100 eura,dve kacige staju, evo ovde pogledaj slike: http://forum.bjbiker...02#entry1692902 a dali ide i ploca uz njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nece ti smetati. Vozio sam pretovaren sto puta sa koferom tog kapaciteta. hvala ti na toj informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Januar 21, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 47 litara za 100 eura,dve kacige staju, evo ovde pogledaj slike: http://forum.bjbiker...02#entry1692902 a dali ide i ploca uz njega ? Nemam je ali nije problem da je obezbedim bez doplate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan http://oglasnik.bjbikers.com/ads/maxia-2/ 52 l Dva kljuca Kofer, nosac i ploca Led stopovi u koferu Bez ostecenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...02#entry1692902 a dali ide i ploca uz njega ? Nemam je ali nije problem da je obezbedim bez doplate javicu vam se ja jos..hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo moje mackice sa koferom Givi V46 Monokey! Iskreno, ja ne vozim nesto bog zna sta 120 max auto putem, koferce mi ne mrda! Do duse, roknuo sam jedan sraf kroz kofer direkt u nosac i malo pricvrstio vezicama za rucice suvozaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo moje mackice sa koferom Givi V46 Monokey! Iskreno, ja ne vozim nesto bog zna sta 120 max auto putem, koferce mi ne mrda! Do duse, roknuo sam jedan sraf kroz kofer direkt u nosac i malo pricvrstio vezicama za rucice suvozaca! pozdrav i tebi druze.. i meni kofer stoji isto kao i tebi i ploca se naslanja na zadnje rukohvate ali mi je kofer 52 l a plocu sam uhvatio za nosac samo sa dva sarafa jer mi se rupe ne poklapaju a nisam hteo da busim plocu... moracu da previm nesto ispod ploce pa da je pricvrstim sa bar jos dva sarafa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo moje mackice sa koferom Givi V46 Monokey! Iskreno, ja ne vozim nesto bog zna sta 120 max auto putem, koferce mi ne mrda! Do duse, roknuo sam jedan sraf kroz kofer direkt u nosac i malo pricvrstio vezicama za rucice suvozaca! pozdrav i tebi druze.. i meni kofer stoji isto kao i tebi i ploca se naslanja na zadnje rukohvate ali mi je kofer 52 l a plocu sam uhvatio za nosac samo sa dva sarafa jer mi se rupe ne poklapaju a nisam hteo da busim plocu... moracu da previm nesto ispod ploce pa da je pricvrstim sa bar jos dva sarafa.... Meni je ploca pricvrscena sa dva fabricka srafa i ne mrda a na koferu sa unutrasnje strane ima kao ostavljeno mesto za sraf, tu sam busio i probusio nosac a izmedju sam stavio dve gumice da ne bi voda ulazila! Za rucice slobodno uhvati vezicama i stegni! Meni ne mrda nigde a kofer ne skidam! Lepo sve stvari u kesu i gotovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 25, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ja sam isto pricvrsttio sa ona dva dugacka imbus sarafa i extra stoji al bojim se da ne otpadne kad ga pretovarim jer hocu da namestim gore na kofer onaj takozvani rostilj da mogu na njega sator i vrecu za spavanje da pricvrstim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao thundercat i na njemu 3 kofera,od kojih zadnji kappa 53 l.Svaki dan mi je bio potreban kofer i uvek je bio pun kao oko sa 20kg stvari,uglavnom namirnica.Samo je bitno kada stavis nesto bas tesko da ti bude lepo pricvrsceno u koferu,i da ne seta levo,desno i nikada neces imati problema u krivini.Kapin nosac i kofer su uradjeni fenomenalno,i nista nije mrdnulo posle prevezenih jedno 50 tona tereta u zadnjem koferu.Koliko je thundercat zahvalan i dobar motorcic ja nemam reci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao thundercat i na njemu 3 kofera,od kojih zadnji kappa 53 l.Svaki dan mi je bio potreban kofer i uvek je bio pun kao oko sa 20kg stvari,uglavnom namirnica.Samo je bitno kada stavis nesto bas tesko da ti bude lepo pricvrsceno u koferu,i da ne seta levo,desno i nikada neces imati problema u krivini.Kapin nosac i kofer su uradjeni fenomenalno,i nista nije mrdnulo posle prevezenih jedno 50 tona tereta u zadnjem koferu.Koliko je thundercat zahvalan i dobar motorcic ja nemam reci. mnogo ti hvala na ovome sto si mi rekao... ja sam moju yamahu uzeo prosle godine u avgustu pa se nisam bas puno ni vozao al ove godine planiram... ja sam stavio givijev kofer i nosac i malo sam ga ojacao sa dodatnom plocom ispod i mogu ti reci da jako dobro stoji.... eo da vidis i na slici.. pozzz 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Januar 28, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Januar 29, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas iz ciste dosade, rasturim svoj kofer i operem macije oci iznutra i ima neke , valjda reflektujuce folije!? To je toliko bilo prljavo i crno da je zena htela da me ubije za tus kabinu! Kakva je sad razlika, ne mogu da verujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ehheheh koji ti kofer imas ? dalibore sta kazes kako mu stoji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Givi v 46! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1233 Napisano Februar 1, 2015 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan super je Boki. uzdravlju ga koristio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Februar 1, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Givi v 46! aha dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Givi v 46! aha dovoljno I jednu vecu tank torbu i dosta za mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Februar 7, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan hvala dalibore.. ma da bre... nismo mi devojcie da nam treba puno vesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...