DzidzaBG 3 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 11 postova Motocikl: Hyosung GT 250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, kupio sam juce svoj prvi motor, i vec na putu do kuce je crkao. Problem i molbu za savet sam postavio ovde: Crknuti regler U svakom slucaju, zovem se Nikola Ilic, iz BGa sam, imam 26 god. i kupio sam juce prvi motor, i to Hyosung-a GT 250 Comet naked, 2005 god. i bas bas mi se svidja motor (ako izuzme sitnu cinjenicu da ne radi ). Zadnjih mesec dana sam gledao po forumu za razne savete oko kupovine i oko konkretnih modela, i stalno se nervirao sto ne mogu da searchujem kada nisam ulogovan , tako da makar tih problema vise necu imati. P.S. Hvala na savetima i komentarima koji su mi pomogli da se odlucim koji cu motor uzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10893 Napisano Januar 18, 2015 Hronični Motociklopata, 7502 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Dobri su ti Koreanci, a sto se tice reglera, ne sekiraj se, oce to i na Japancima da crkava, javi se Joski sa foruma, on ima reglere, nisu skupi, a odlicni su, i ja na mom motoru imam njegov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 18, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum... Pola foruma inace vozi na Joskine reglere, nabavis i ti i sve ok, zaboravis da si ga vise ikad i dirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8684 Napisano Januar 18, 2015 Solo Rider, 3265 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, dobro došao, sve će to biti u redu samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1779 Napisano Januar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i od mene... Polako i bez nervoze....svašta ćeš još da prođeš od kvarova, a onda ćeš početi da osećaš mališana i da ga lečiš već na prvim znacima bolesti...a posle toga samo uživanje i beskonačni trenuci radosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 168 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Najbolja bajkerska ekipa je na ovom forumu! Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i puno bezednih kilometara da predjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...