Lolle 0 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 24 postova Motocikl: Aprilia sr 50 factory Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o aprilii sr 50 ditech 2006,dobar ,ali vrlo komplikovan motor. Nekih 6 meseci je kod mene i sa njim nema sta nisam prosao. Posto se ja ne razumem najbolje u sve to,a imam par nekih problema sa njim pa ako moze neko da mi pomogne. Prva stvar,motor nije hteo pre ove zime da predje 65 i posle mesec dana u garazi ja ga provozam i on bez imalo muke navuce 80 i ja sad stvarno nemam pojma sta se tu moglo desiti,druga stvar na dve trecine gasa on ide maksimalnom brzinom,a kada povucem rucicu do kraja samo se cuje da motor dobija joss snagee ali ne ubrzava,zasto? i treca stvar taj njegov kompijuter koji on poseduje i izbacuje da imam aktivnu gresku,kad se prevede bukvalno znaci,senzor atmosferskoh pritiska greska,menjao sam filter vazduha ali to nije pomoglo pa ako neko zna bio bih mu zahvalan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ako prijavljuje senzor onda trebas da probas sa zamenom senzora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...