Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad, 28/29. Maj 2005

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5371 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Zdravo ljudi!

Bili smo na moto skupu u Novom Sadu. Skup se prvi put odrzao na Petrovaradinskoj tvrdjavi i utisak je prilicno povoljan, ali samo zbog mesta odrzavanja. Moto kamp je bio na odlicnoj lokaciji, daleko od bina, tako da se moglo spavati na miru. Prilicno motora je bilo na skupu, ali se zbog velike povrsine tvrdjave to nije primetilo.

Ono sto je posebno upecatljivo na skupu je to sto je bilo puno bajkera iz okolnih zemalja - Madjarska, Hrvatska, BIH, cak i Austrija! To je sve znak da ljubav prema motorima probija sve barijere koje, na zalost, postoje izmedju nas.

Evo nekih slika...

Odmor posle puta i setnje po kampu...

images0020ej.th.jpg

Nasi motori...

images0085fb.th.jpg

I satori...

images0164sx.th.jpg

Pogled na moto kamp

images0191fi.th.jpg

Subota popodne na NS moto skupu... Jos nije sve popunjeno...

images0306ia.th.jpg

Vas ponosni BJB :)

(Never, Toni, NeshaTL, JasminkoVIR, IgorXT, Pablo)

images0452tj.th.jpg

Pogled odozgo na nase mesto u moto kampu...

images0509ez.th.jpg

images0513pr.th.jpg

Bjorka nam se pridruzila sa svojom drugaricom, ali su, na zalost, morale da nas napuste nesto ranije, tako da smo ih NeshaTL i ja malo provozali do kola...

images0709qn.th.jpg

images0722vj.th.jpg

Ups, ta suknjica bas i nije za motor, ali nema veze :D;)

images0739yf.th.jpg

Ustajanje i pakovanje stvari, posle provedene noci pod vedrim nebom...

images0751kh.th.jpg

I kamp se polako prazni...

images0765xo.th.jpg

Iriski venac. Dorucak.

images0777kz.th.jpg

images0796ey.th.jpg

images0817vj.th.jpg

Nasi motori, odmaraju se u hladovini..

images0855se.th.jpg

images0898fs.th.jpg

Poslednji odmor, pred put u Beograd

images0901rs.th.jpg

images0945fw.th.jpg

images0959vg.th.jpg

Imali smo mali peh u povratku. Neveru se izbusila zadnja guma prilikom prolaska kroz Dobanovce! Srecom, nije bilo strasno, tako da smo cepicem zapusili rupu, naduvali gumu i krenuli dalje u BG.

Generalni utisak o novosadskom moto skupu je dobar, ali samo zbog voznje do NS-a i zbog toga sto smo videli neke prijatelje tamo. Bilo je propusta u organizaciji, ali je sve u svemu nama bilo dobro. Cena ulaznice je bila diskutabilno velika, a pogotovo je problematicno bilo to sto su naplacivali ulaznice i devojkama (a rekli su da ce to biti besplatno), ali ok. Neka im to bude na cast. Ostali ce dodati svoje komentare vec...

Pozdrav svima!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova

Pravio sam ja probleme i u voznji ka NS-u, ne samo u povratku ;)

Sta se desilo - prilikom zaustavljanja sisao sam sa asfalta na sljunak i motor mi je proklizao :oops: Nista strasno, ja dobro, motor malo izgreban, ali nece da upali! Srecom IgorXT je bio odmah pored te smo posle nekog vremena resili stvar, osigurac je iskocio jer je sirena napravila kratak spoj pri padu... Jedino sto smo dosta vremena izgubili trazeci razlog sto nema struje a zatim i sam osigurac, ali sve posle toga je islo bez problema.

A sto se tice busne gume... Mislim da je guma pocela da pusta mnogo pre pauze u Dobanovcima, mozda vec kod Iriskog venca. Motor je bio nestabilan ali sam to pripisivao neravnom putu. Zatim, na auto putu pre Dobanovaca motor je imao problema da odrzava brzinu od 120km/h i lako je gubio balans na ulegnucima od tockova sto se nije desavalo tokom puta ka NS :? Elem, posto smo sredili gumu motor je bio potpuno druga prica. Vratio mi se osecaj da ja kontrolisem motor a ne on mene.

Ovo mi je za nauk - za svako duze putovanje: alat, osiguraci, cepovi i proveravati gume redovno. Al, svejedno bio je vrlo zabavan vikend, dobra voznja i fino druzenje. :thumbs_up:

• In memoriam, 884 postova

Hej Never pazi bre tu makinu :wink: pa sta da ja radim ako je dezintegrises pre 21.juna :?: :D:D:D

PS stvarno mi je krivo sto nisam isao sa vama, ali kao sto vec znate, Beverly je uleteo i cela kombinacija je bila munjevita.... a nadam se da je to sve danas gotovo...

pozz

• U prolazu, 6 postova

e pa drugari motoristi, kada bih morala ocenjivati moto skup ovaj bi dobio ocenu 5 na skali od 1-10. Kao sto Pablo kaze, ulaz je bio stvarno skup. Devojke jesu svakako bile u manjini pa stoga ne znam zasto ih nisu pustali za dz. Naravno, samo ovaj razlog nije uticao na moju ocenu moto skupa. Ostali razlozi su vise subjektivni. Nadam se da ce se na sledecem moto skupu koji predstoji organizatori vise potruditi, pa ce svakako zasluziti i vecu ocenu.

Mesto za kamp je zaista sjajno!

I ja bih ubacila neke slicice na sajt ali ... moram da sacekam Sukija.

:shock:

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Zdravo svima, posto svi nesto komentarisemo mislim da je prostor u Kamenickom parku bio mnogo kompaktniji kao sto ste i svi ostali rekli, jer su na Tvrdjavi svi nekako bili rastrkani i nisi imao predstavu koliko ima ljudi i motora, naravno Vama koji ste prespavali vise se svidela Tvrdjava zbog buke pa ste mogli bolje da se odmorite osim onih koji su spavali na kamenju... A ovako sve u svemu bilo je dobro, koncert prva liga i sve ostalo sto ide pride...

• jedan od DDMZ, 815 postova
  • Motocikl: R, gsx R

...pa ste mogli bolje da se odmorite osim onih koji su spavali na kamenju...

nekim èudom znam taèno na koga si mislio.... !!! :(

Priznajem, sam sam kriv što nisam poneo dušek... :?

Mada sve u svemu, urgiram da opšta ocena skupa bude bar 7 (ako smo i zvanièno usvojili skalu 1-10). Slažem se da je cena mogla biti manje od 400din, i svakako da mislim da je devojkama trebalo dozvoliti besplatan ulaz, a više od svega mislim da je nepravda da motoristi plaæaju isto koliko i pešaci (ili posetioci koji su došli automobilima). Ipak se radi o moto-skupu, po mom mišljenju motoristi ne bi trebalo da plaæaju uopšte.

A sedmicu bih dao baš zbog toga jer je fizièki odeljen deo gde se spava i odmara od "buènog dela". Izbor muzièara je bio OK.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja