bata gpz 5 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Drugar me zamolio da mu malo sredim njegov skuter. Napravio sam spisak ,pa mi sad treba Vasa pomoc.(neznam za skuter gde da nabavim neke delove) 1. Stender 2.Sijalica za dugo svetlo (12v 20w)-kupio ;D 3.Svecica NGK BR7HS-kupljena 4.Filter za vazduh 5.Kocione plocice (to sam nasao 1350 din.,al` nisam jos kupio) 6.Ulje za menjac (ja bi MOTUL.Da li ima nesto bolje?)-kupljeno 7.Akumulator.-kupljen 8.Presvlaka za sediste (moze,a i ne mora.Ima vec nekog lika koji sije.) Evo slika stendera,i sijalice.Nasao sam negde da ova sijalica odgovara i od Piaggio NRG. [move]Hvala [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam zaboravio. Nemoj samo da mi predlazete da idem kod Gedze. Ps.Tamo sam jednom bio i necu vise :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad sam video temu taman pomislih da si postao skuteras.. he he he Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi kod radosa na ibarsku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan kad sam video temu taman pomislih da si postao skuteras.. he he he .....nikad.... ;D idi kod radosa na ibarsku Gde se to nalazi,i sta tamo ima? Jer imas neki kontakt telefon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 27, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan svecice i ulje imas u mass kompany a akumulator mislim da ima u vecini prodavnica auto delova...bar ovde u obrenovcu ima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan svecice i ulje imas u mass kompany a akumulator mislim da ima u vecini prodavnica auto delova...bar ovde u obrenovcu ima.... Kupio danas.Nemogu ovu glupu sijalicu da nadjem :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste "skuterasi"? GDE DA NADJEM ovu sijalicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...