Čorta 173 Napisano Januar 14, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu iz naslova, 2002. god, 27500km, uvezen iz CH, 2 ključa. Povišen Yamaha vizir, Yamaha, roll-bar, nosač Kappa/Givi kofera, grejači ručica. Motor je servisiran jula 2014.god. u CH, gde je kupljen od prvog vlasnika, nema nikakvih ulaganja, odlične Michelin gume. Nije bio nikad kod nas registrovan, uvežen je oktobra 2014.g. Obavezan je prenos (oko 40€), obzirom da se vodi na mene. Cena 3490 €. Za ostale info stojim na raspolaganju. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 14, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znajući čoveka i kako se brine o svojim motorima ko kupi motor od njega sigurno neće pogrešiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Znajući čoveka i kako se brine o svojim motorima ko kupi motor od njega sigurno neće pogrešiti. Razumem da ste zemljaci i da hoćeš da pomogneš drugu u prodaji, al aj mi malo objasni ovo što si napisao ( kako se brine o svojim motorima ) - motor je uvezao u oktobru, nije ga ni registrovao kod nas ( znači nije se ni vozio sa njim - možda ga je probao po ulici ), sad je polovina januara - šta je tu imao da se brine o njemu kad je motor servisiran u CH ? Mene zanima koliko motor ima konjskih snaga jer su motori za CH obično " malo uštrojeni " zbog njihovih zakona ? 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 173 Napisano Januar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da malo pojasnim, da ne bude nejasnoća i nepotrebnih polemika od strane forumaša. Ako je kolega iz prethodnog posta dobro pročitao, a očito da nije, Dejan je rekao uopšteno da zna kako ja održavam motore. Poznajemo se godinama i komentar je bio vezan za dosadašnje ljubimce. Samim tim i ne kupujem iste u slabijem stanju, pa su nakon više godina takođe u dobrom stanju. Razlog prodaje je lična stvar i nije predmet polemike. Nepotreban i neuspešan off oglasa! Sto ljudi, sto ćudi! Da je "zapušena" varijanta, kakvih naravno ima iz CH, ja bih to svakao naglasio. Nije mala stvar da se ne napomene u oglasu! 897 ccm i 63,4 kw. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije nikakav off, jednostavno mi očigledne činjenice zapele za oko. Video sam u nekim temama tvoje motore koje si vozio i prodavao i tu nemam nikakvu zamerku na tvoju brigu i održavanje. Al po tvom oglasu i onom što si napisao u njemu - kod ovog TDM - a , ovde nisi ni imao nekog održavanja, motor je tek uvezen a u dobrom je stanju i to je to . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 173 Napisano Januar 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ok je, komentar ti je na mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 15, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znajući čoveka i kako se brine o svojim motorima ko kupi motor od njega sigurno neće pogrešiti. Razumem da ste zemljaci i da hoćeš da pomogneš drugu u prodaji, al aj mi malo objasni ovo što si napisao ( kako se brine o svojim motorima ) - motor je uvezao u oktobru, nije ga ni registrovao kod nas ( znači nije se ni vozio sa njim - možda ga je probao po ulici ), sad je polovina januara - šta je tu imao da se brine o njemu kad je motor servisiran u CH ? Mene zanima koliko motor ima konjskih snaga jer su motori za CH obično " malo uštrojeni " zbog njihovih zakona ? I cafe racer ne vozi motore koje uvozi pa skoro svi znaju da su mu motoru u ekstra stanju, da "brine" o motorima i pre nego ih kupi.Ne poznajem licno ni cafe racera ni postavljaca ovog oglasa ali im obojici zelim puno uspeha 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 173 Napisano Februar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prodat danas, otišao prijatelju, tj u ruke pravog ljubitelja TDM ! Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1663 Napisano Februar 7, 2015 I N S T R U K T O R, 1236 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dugo je i ostao. Nisam video TDM 900 da je u boljem stanju. Ovo je bila prilika ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...