pile 1011 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ocuvan dvodelni dainese kombinezon + slajderi Pantalnone jedva i nosene Jakna na levom laktu od naslanjanja ima ostecenje naravno nije koza stecena nego boja (nisam hteo da kamufliram nista ali moze da se predje bojom za kozu i nista se nece videti Sa prednje strane jakne na slikam su musice nije nikakvo ostecenje Velicina 52 Kombinezon nije nigde pocepan Moze zamena za kvalitetnu koznu rejs jaknu 170eu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan cena spustena na 150 eu dok se ne proda jakna na koju sam se nameracio da je kupim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno,jakna koju sam hteo da kupim je na moju zalosta prodata tako da je i dalje moguca zamena za neku koznu jaknu sa protektorima dainese,alpinestar... uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan cena moze jos malo dole ako mislite da sam preterao sa cenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano April 4, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan prodato kolegi FJCharlie u zdravlje da ga sluzi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...