Vanja ^.* 7 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,imam problematiku,da li je moguce da motor koji ima 150ccm3,da se nekako registruje na 125?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 12, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ne a da se nekako nasteluje kubikaza na 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 12, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ни то не. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ни то не. a sta da? mora da ima bilo koji nacin.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise nacina. 1. Kupi drugi motor (najlaksi nacin) 2. Kupi 125ccm masinu i ubaci u taj ram (neisplativ nacin) 3.Izvezi motor iz zemlje, uvezi ponovo i smuljaj nesto na granici (rizicno) i jos mnogo drugih, broj zavisi od toga koliko si kreativan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise nacina. 1. Kupi drugi motor (najlaksi nacin) 2. Kupi 125ccm masinu i ubaci u taj ram (neisplativ nacin) 3.Izvezi motor iz zemlje, uvezi ponovo i smuljaj nesto na granici (rizicno) i jos mnogo drugih, broj zavisi od toga koliko si kreativan au,motor je suzuki burgman 150,a na oglasima nisam nasao ni jednu 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze bre,loze te. I to ne kosta vise od 4000-5000din 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze bre,loze te. I to ne kosta vise od 4000-5000din stvarno? na koji nacin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ako se drugacije nasteluju ventili dase smanji kubikaza na 125...sad dali je stvarno tako nznm 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan mislim taj motor mi se svidja,a ne bi ga ispustio zbog tih 25ccm3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14187 Napisano Januar 13, 2015 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moze ladno,kupis taj od 250 pa kupis masinu sa papirima od 125,ubacis masinu,trazis potvrdu od proizvodjaca da je isao i 125 u taj model onda odradis atest i sa tim papirom registrujes. Stavi sve na papir pa vidi dali vredi i kretati u takav poduhvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna firma koja cilindar od 150 u specijalnim presama smanji na 125 , i izdaju ti potvrdu sa kojom ides u sup. Moj drugar tako smanjio hajabusu sa 1300ccm na 1000, bila mu pre skupa registracija. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo malo izduvaš kompresiju i to je to.Na tehničkom mogu da urade.To sa sabijanjem ide za više kubika ovo je samo 25 to može i lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja varijanta je bolja jer ne vadi kompresiju pa snaga ostaje ista,ne gubi nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 13, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zar nije bolje da presteluje ventile kao sto bizi rekose pa da tako proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne najbolje je da malom kofom odvadi kompresije koliko mu treba i odnese to na tehnicki zajedno sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan A da se izvadi dihtung ispod stubline ( izmedju stubline i bloka motora ) i onaj izmedju glave i bloka, pa ako fali jos i glavu malo poravnati pa onda angazuje geometre da premere to i izdaju potvrdu ( manje ce da kosta potvrda geometra nego atest na masinskom fakultetu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan sve je to extra,ima puno predloga,ali ne znam koji je najbolji? i najisplaiviji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ovi malo iskusniji da glasaju. Stvar je ozbiljna, treba se naći čovjeku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 13, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovaj Boklicev najbolji.A idi slobodno do Saleta iz trstenika on ima presu pa moze i da ti sabije malo kubikaze samo ga pitaj dal moze da ti izda potvru. To ti nije nista skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ovaj Boklicev najbolji.A idi slobodno do Saleta iz trstenika on ima presu pa moze i da ti sabije malo kubikaze samo ga pitaj dal moze da ti izda potvru. To ti nije nista skupo. e hvala ti,znam coveka dosta dugo,a nisam znao da to radi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Radi jasta,samo da ne pretera, ako se zapije mozda dobijes i 50ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Januar 13, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uzmeš svećicu sa dugim navojem, i nju ušrafiš, ona zauzme onaj višak prostora u cilindru i tako smanjiš kubikažu. Ako neće da upali, moraš na gurku na velikoj nizbrdici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan haaahhahhahhaahahh,ma smislice on nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...