Jump to content

Moto Zajednica

Ducati Multistrada 620

Recommended Posts

• Drug član, 4416 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Vazi brate slazem se s tobom i nisam rekao da si ikoga pljuvao.ali sve ima svoje sta si rekao.Pa da se vratimo na temu :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Al' ga usra Dirty da si se sav udrtijo. Nekuj konja koga jahao nisi. Ja nisam vozio Malu Multistradu (neznam ni da li je ovde uopste ima) ali sam zato vozio veliku i sa VELIKIM ZADOVOLJSTVOM mogu da izjavim da je motor fenomenalan, da se sa njim jako lako upravlja, da je udoban, da ne trese, da ima opasan obrtni moment da na nizim obratjima poteze bez problema. I svi su ga novinari (objektivni) ocenili jako visoko. Evo i clanak pa uzivajte. http://www.motorcyclistonline.com/roadtests/122_0312_ducati_multistrada/

A sto se tice ostalih Ducati modela, Dirty nemoj da pricas i pljujes dok se lepo nenavozas, inace o ukusima ne treba raspravljati. Ja i nisam neki ljubitelj Ducatija ali morao sam ustati u njegovu odbranu.

Aprilija Rules!

Guest diRRty
Al' ga usra Dirty da si se sav udrtijo. Nekuj konja koga jahao nisi. Ja nisam vozio Malu Multistradu (neznam ni da li je ovde uopste ima) ali sam zato vozio veliku i sa VELIKIM ZADOVOLJSTVOM mogu da izjavim da je motor fenomenalan' date=' da se sa njim jako lako upravlja, da je udoban, da ne trese, da ima opasan obrtni moment da na nizim obratjima poteze bez problema. I svi su ga novinari (objektivni) ocenili jako visoko. Evo i clanak pa uzivajte. http://www.motorcyclistonline.com/roadtests/122_0312_ducati_multistrada/

A sto se tice ostalih Ducati modela, Dirty nemoj da pricas i pljujes dok se lepo nenavozas, inace o ukusima ne treba raspravljati. Ja i nisam neki ljubitelj Ducatija ali morao sam ustati u njegovu odbranu.

Aprilija Rules![/quote']

Naravno svako ima pravo na svoje misljenje , ali ako malo pogledas gornje postove , isprovociran sam

• Zainteresovan, 981 postova

E to ti je COVEK kada ume da prizna "gresku" :lol:

Uf a Ducati sve nije kvarljiva roba' date=' ne kaki Kvarisa[/quote']

Moja opaska se odnosila na kawaski!

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

uffff morace da padne test vozznja da se razbiju nedoUMIce..uostalom sto bi mi verovali kojekakvim novinarima sa 20 god vozackog iskustva ili performansama koje daje fabrika, kad sami Japanci (toyota, honda) naduvavaju konjaze za svoje najnovije modele automobila, sto ne bi i Talijani za svoje motore.

Uostalom, motociklizam je izmisljen bass i upravo u Srbiji davne 1895. pa dok ga *srbini ne testiraju nije ni testiran :bouncefire: :ninja:

ILiti, sto bi Srbin rek`o: NISI HEBO* AKO NISI PRIC~O O TOME! :twisted: :twisted: :twisted:

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Ma ljudi to je obican dukati, kada bude tekst o monsteru s4rs e onda treba da pravimo guzvu, to vec nije bas obican dukati. No zeznut je taj dukati za odrzavanje, treba ti vise para nego za KTM-a.

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Opste je misljenje da je Ducati izbacio 620 modele samo da bi animirao kupce koji zbog zapreminskog limita nemogu jos uvek da kupe litarski ili veci od 750cc motor. Na tak nacin oni pokusavaju da stvore lojalnost brandu. Vecna drzava EU ima limite koji ogranicavaju kupovnu moc, tako da bi neko kupio 1000cc mora imati dozvolu i iskustvo na motorima do 125cc, 250cc, 750cc i tek onda 1000cc. Takodje u vecini drzava EU porez se placa u zavisnosti od kubikaze pa je onda i 620cc dosta pristupacinji nego nesto vece.

Sto se tice odrazavanja Ducatija ono je dosta skuplje jer se na primer ventili steluju svakih 10000km/6000milja sto u odnosu na japance kod kojih je stelovanje na nekih 30000km dosta skuplje. Ista je prica i sa Apriliom i KTM-om (bar ovde u SAD)

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: DR 650

svaka cast kvarisa za tekst. :kul:

A sto se dukatija tice, ovaj model mi se svidja... i rado bih ga parkirao u svoju garazu(ako mi ga neko pokloni) :) A svoj novac bih pre odvojio za nekog Japanca :wink:

Cenim svacije misljenje i ne mogu da kazem da dukati ne valja kad ga nisam ni video uzivo(ovaj model), niti vozio... ali da je malo precenjen mislim da jeste. Ali ko voli nek izvoli, nema potrebe za bilo kakvim prepucavanjem u ovoj temi. 8)

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: Ducati

Razmišljam se o nabavci Multistrade 1000ds. Da li neko ima iskustva sa ovim motorom? Interesuju me stvari kao što su: kakav je sa potrošnjom, kako se ponaša vazdušno hlađenje u gradskoj vožnji, održavanje, redovni servisi, da li se ventili stvarno šteluju svakih 10k km, na koliko se menjaju zubčasti kaiševi...

Jbt. ne mogu da verujem da niko ništa ne zna. Da sam pitao da li može da se ugradi plin u R1 ili tako neku glupost sigurno bi neko nešto znao.  :o

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Druze na naslovnoj imas moj text u kome su obradjeni svi Ducatijevi modeli za 2008 a i Mutistrada 1100 i 1100 S medju njima. Nije da te bas taj motor ineteresuje ali ces naci mozda nesto sto nisi znao. Sto se tice masine i njenog vazdusnog hladjena znam da Ducati to pakuje vec godinama u svoje motore pa samim tim i ne verujem da je los, ali ja sam pristrasan  ;D

Procitaj onaj text pa mozemo da nastavimo sa svim pitanjima na koja mogu da odgovorim  ;D ;D ;D

Hvala Djusi na odgovoru.

Mene zanima polovna Multistrada 1000DS, teško da mogu da kupim novu 1100 za ~13k €. U međuvremenu sam dosta saznao na multistrada forumu i kod Ducati zastupnika ovde u NS. Takođe sam našao uputstva kako se menjaju kaiševi i šteluju ventili, nikakva nauka. Kaiševi koštaju 120€, lanac i lančanici ~180€, a radni sat 35€ i navodno treba oko 4 sata za zamenu kaiševa, ulja i štelovanje ventila. Uvoznik mi je rekao da treba ~10 dana za isporuku delova.  Ulje se menja i ventili se šteluju na 10k km, a kaiševi svakih 20k km ili 2 god. Pošto puno vremena vozim po gradu, zanima me kako je voziti po gradu vazdušaru od 1000cc, da li se može živeti od toplote? Nisam uspeo da pronađem na koliko se menjaju semerinzi i ulje u prednjim vilama.

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Ti si onda jedan od retkih koji je uklavirio da Ducati nije nikakva raketna nauka, cak naprotiv... ::)

Pazi, ja licno nisam vozio vazdusaru 1000 ali znam ljude koji su vozili Monstere 900, 750 i ostale i niko mi nije spominjao da imaju frku sa pregrevanjem. Za Monstere sam cuo da su jako pouzdani motori pa ono... Sto se tice ulja i semeringa, to zavisi samo od tebe a i od semeringa koje stavis. Ja sam jedne godine promenio 2 seta, a ove koje sad imam vozim vec 2 sezonu tako da po meni tu nema pravila, ako ga odvalis u neku rupu siguran sam da ti negine skora zamena. Tolko od mene za sad, ako ti treba jos nesto javi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja