Ninja66 2841 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me prva ruka,tj.uvoznik za moto program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to nema kod nas Barem nije bilo kada sam ja trazio za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Februar 25, 2008 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nema zvanicnog uvoznika, ali mogu da se kupe. Inace, prave se i u Pirotu, samo se ne prodaju kod nas. U to sam se uverio kad sam kod ortaka u perionici video novu Gileru Nexus 500 na kojoj su bile gume Michelin- made in Serbia and Montenegro!!!Za to sam saznao jos ranije ali nisam verovao dok nisam video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me prva ruka,tj.uvoznik za moto program. poznajemo li se mi ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 25, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me prva ruka,tj.uvoznik za moto program. poznajemo li se mi ?! Naravno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me prva ruka,tj.uvoznik za moto program. poznajemo li se mi ?! Naravno! ;D izvinite da niste vi onaj METROSEXUALAC ?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 26, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jako ste pronicljivi! Kako ste pogodili? A vi mudic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan a ko sve prodaje michelin?znam da je joca prodavao,ali neznam dali i dalje prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Februar 27, 2008 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan a ko sve prodaje michelin?znam da je joca prodavao,ali neznam dali i dalje prodaje Kod Gagija u Balosavi (3T Racing), mozete kupiti i namontirati bilo koju marku i dimenziju guma koje oni donose iz Nemacke. A i lepo je za provozati se, narocito preko Knica tj. Gruzanskog jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan MICHELIN BACKA TOPOLA 024 715 058 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MICHELIN BACKA TOPOLA 024 715 058 Hvala. Mada sam postigao dil za Dunlop,ako treba nesto - javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Jako ste pronicljivi! Kako ste pogodili? A vi mudic? ZA razliku od vas bezmudica koji ste pobegnuli iz Bjeljine a SJEBALI STE SE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan MICHELIN BACKA TOPOLA 024 715 058 Narucio sam preko njih Pilot Power 2ct,stigla mi je za nedelju dana na kucnu adresu.Mislim da su najpovoljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...