Boki-KG 92 Napisano Mart 30, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan cvaja pa troci 4.7 rs125 troshi 8 meshavine po gradu pa ti gledaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 31, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim,ali reci cu da sam nekom odokativnom metodom izracunao da moj moped FZ6-s 2005 godiste, trosi oko 7l gradske (umerene) voznje....kad kazem umerene, mislim na neko shaltanje na 6-7000, a u lepim prilikama, brzina se ne menja pre 12-13000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Grad-otvoreno 5.8-6.5 l Kad ga "ne vadim" iz crvenog 7 l Auto-put 5 l (pri 160 km/h) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan zx9r oko 8 l ...lepe voznje(kad se malo stisne oce i 20 ),zxr400 po nekim proracunima oko 5 litara,suzuki je lud potrosi mi 9 litara i + 0.5 l na 100 km...ali vatrice a honda...eeeeee...3 l na 100 km... inace ovi motori se ne kidaju ...nego se normalno voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan a..... ja trošim u prosjeku jedan motor na 10 godina. Benzina oko 7-7.5 `nako vožnje na 100km, a VOŽNJE hm, i preko nekoliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 2, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan moja honda trosi oko 5-6 l u proseku a ume i malo vise da potrosi kad mi padne adrenalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan HONDA SHADOW 600 VLX Potrosnja- cruzing 80-100 km/h - 3.6 lit - grad - 5 lit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 4, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan neka trosi koliko hoce,sto vise trosi znaci da sam se dobro provozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan ER 6F ovaj moj na 10000 km prosek je 5,6 l sto dodje veoma prihvatljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan heh,moja aprilia 2,5-3l pa vi vidite ko se vishe vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano April 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise mi je trosio rd 350 oko 10 najmanje Afrika Twin pun gas ili polako oko 6-6,5 koliko mi i Suzuki k3 1000 trosi kada putujem akada se divlja ume 10 cak i malo vise da POPIJE ! Ali kao sto rece Sale umag ,STO VISE POTROSI ZNAM DA SAM SE BOLJE VOZIO " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan oko 7.5 litara prosecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 11, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan gsx 550 ef izmedju 4,5 i 5 l zavisno od voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan GSX750F 7,5 litara sa mesovitom voznjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Afrika 650, mešovita vožnja, 280km 17l što mu doðe oko 6 litara na 100km. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Grad 5.5 Na duze staze 4.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan ZZR 600,po gradu Beogradu 7litara.Na otvorenom,normalno manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...