ckemi 0 Napisano Januar 1, 2015 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda nsr 75 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz drustvo.srecna vam svima 2015 .god i da predjete jos puno kilometara u veselju i zdravlju e ovako:imam hondu nsr 75ccm i na njoj je karburator od mtx 80.ne znam dali je fabricki ali pretpostavljam da jeste pa me iteresuje nesto. Prvo,potrebna mi je gumica ili ti dihtung za karburator mtx 80,ako neko zna gde bih mogao to da nadjem,bio bih mu od velike zahvalnosti A pod 2:dali je moguce da napravim zvuk na auspuhu da se cuje kao qingqi QM 200 ? Promenio Januar 1, 2015 član ckemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 1, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Није могуће, али баш никако. Немој поредити звук двотактних и четворотактних машина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 2, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan a za gumicu se obrati bokilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckemi 0 Napisano Januar 2, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda nsr 75 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu zvuk ns1 i ima bas onakav zvuk kakav bi hteo na mom.ali ovo je u japanu snimljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckemi 0 Napisano Januar 2, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda nsr 75 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam na netu zvuk ns1 i ima bas onakav zvuk kakav bi hteo na mom.ali ovo je u japanu snimljeno. https://www.youtube.com/watch?v=YRIG5zNAMD8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Januar 2, 2015 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo u ovom videu je CETVOROTAKTNA masina, i nemoguce je nabudziti takav zvuk na dvotaktnu masinu, to zaboravi, pomiri se s tim jbg s obzirom da ne razlikujes dvotaktnu od cetvrotaktne masine, mozda je bolje da radove na motoru prepustis nekom kvalifikovanijim, da nebi nesto zeznuo. Ili istrazi malo na netu, sta je 4T i 2T motor, kako rade itd... nemoj da si lenj, sve najbolje u daljim radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...