Jump to content

Moto Zajednica

ckemi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ckemi

  • Rođendan 11.12.1987.

Contact Methods

  • AIM
    micke

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    beograd
  • Interests
    motori,motori,motori hehe ;)
  • Motocikl
    honda nsr 75

ckemi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozz ljudi.a dali moze zadnji lonac ili kako se kaze samo top da se stavi veci ili od 4t motora a da grana ostane ista.iskreno nervira me zvuk testere a da performanse motora ostanu iste?
  2. ckemi

    honda nsr

    Hvala drug na pomoci,sad vidim da je 4 taktni.i nije mi bilo bas jasno da 125 nsr prdi a ovaj ns da prede haha:).a jel mozes oko ovoga da mi malo pomognes.kako da nastelujem rc ventil i dal bi mogao sam to ili?
  3. ckemi

    honda nsr

    Jos nisam naisao na temu nsr-a pa da pocnemo.interesuje me gde mogu naci gumicu za karburator mtx 80? drugo kako da napravim dublji zvuk na auspuhu.gledao sam na youtubu snimak za ns1 2t masina kao i nsr i moze samo zelim da znam ko bi mogao to da odradi? a trece interesuje me rc ventil,kako se steluje je kod mene tek pali na 9000 obrtaja?
  4. Hvala drug al meni bas treba on honde
  5. E da i zaboravih,kako mogu da nastelujem rc ventil valjda se tako zove,da mi se pali recimo 6,7hiljada obrtaja jer mi se tek na 9 pali.
  6. E da i zaboravih,kako mogu da nastelujem rc ventil valjda se tako zove,da mi se pali recimo 6,7hiljada obrtaja jer mi se tek na 9 pali.
  7. Pozz ljudi.posto vidim da se prica o karburatorima.imam pitanje gde mogu da nadjem gumicu za karburator honda mtx 80.to je gumica kod spajanja gornjeg i donjeg dela karburatora.
  8. Pozz ljudi.e ovako ja imam nsr i koristim motul 510.cena je oko 1100 do 1200 din po litru.kako gde.sinteticko ulje za jake performanse.to preporucujem svima koji voze zujalice,jos bi bilo bolje ako nadju 710.a sto se skutera tice ima i motul za skutere isto sintetika.
  9. ckemi

    Honda nsr 75

    https://www.youtube.com/watch?v=YRIG5zNAMD8
  10. ckemi

    Honda nsr 75

    Nasao sam na netu zvuk ns1 i ima bas onakav zvuk kakav bi hteo na mom.ali ovo je u japanu snimljeno.
  11. ckemi

    Honda nsr 75

    Pozzz drustvo.srecna vam svima 2015 .god i da predjete jos puno kilometara u veselju i zdravlju e ovako:imam hondu nsr 75ccm i na njoj je karburator od mtx 80.ne znam dali je fabricki ali pretpostavljam da jeste pa me iteresuje nesto. Prvo,potrebna mi je gumica ili ti dihtung za karburator mtx 80,ako neko zna gde bih mogao to da nadjem,bio bih mu od velike zahvalnosti A pod 2:dali je moguce da napravim zvuk na auspuhu da se cuje kao qingqi QM 200 ?
  12. Srecna nova 2015.godina svim bajkerima i njihovim porodicama.da jos dugo vozite i budete srecni pozzz.

    1. BaneVuk58

      BaneVuk58

      Takodje sve najbolje

  13. cao kolega,reci mi jel imas 125 nsr...treba mi pomoc..Ueo sam ns hondu 75 pa da li su delovi isti kao za nsr,nesto me zeza karburator,preliva,nece da zaustavi gorivo kada je motor ugasen...

  14. ckemi

    nsr

  15. ckemi

    Honda Nsr 50

    ja sam uzeo nsr 75 ccm 5 kw 96 god sa ravnim farom
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja