bludni_sin 2 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem flip-up kacigu Caberg, model RHYNO. Prvi sam i jedini vlasnik iste! ;D Integrisani vizir za sunce. Velicina XL. Stara godinu dana, nosena celu proslu i pocetak ove sezone. Ima bar zagrebotina na kacigi i jedna na viziru (uspravna). Cena 50 evra. 063 333 815 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan POSALJI MI BR TELEFONA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel jos na prodaju zainteresovan sam za nju vrh je javi moim te poslacu covjeka da je pogleda i ako bude odgovarala kupujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan jel jos na prodaju zainteresovan sam za nju vrh je javi moim te poslacu covjeka da je pogleda i ako bude odgovarala kupujem Hehe, ja i zaboravio da je prodajem! ;D Da nisi osvezio temu, verovatno bi zamrla totalno. I dalje na prodaju... Imas br, pa se prosledi tome ko treba da je vidi i proba. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan prodato meni i jos jednoim hvala bludni sine i zahvali se jos jednom momcima koji su mi izasli u susret!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...