badzabajker 89 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Zanima me da li je fabricko sediste na Hornetu klizavo ? Procitah u temi o njima jedan komentar da je klizavo sediste. Ja imam preradjeno sediste koje se bas kliza pa sam hteo da nabavim originalno, ali ako je i ono klizavo onda dzaba rabota ( jos je ovo lepse ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tapaciraj kod Bobana drugim materijalom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Decembar 26, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan klizavo i to bas, i ja se razmisljam da menjam, na svako malo ostrije kocenje il rupu skliznem do tanka.. nije bas da prija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci i fabricko kliza, kako li je to promaklo Hondi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...