Vićsa 57 Napisano Decembar 25, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam brdo stranih textova o ovom motoru, ali nisam naišao na pomen istog na ovom forumu. Da li je neko imao iskustva sa ovom mašinom i kakvi su mu utisci? Bilo kakva informacija je dobrodošla. Izvinjavam se ako tema postoji, ali ja je stvarno nisam našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 26, 2014 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan to ti je BMW trkalica (motor za mladice) inace kao i svaki drugi bokser od 1100cc samo vece snage 76KW ili 98konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 26, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude da sam mladić Razumeo sam da je motor dobar za touring takođe. Žestoko se zapalih za ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Decembar 26, 2014 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Neko voli samo plavuse, neko samo crnke(, a ja volim i jedne i druge) posebno volim R-a i GS-a, a S model mi ne odgovara polozaj tela na duzim putovanjima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Decembar 27, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga 2 godine i uglavnom duze ture,polozaj tela je sasvim solidan.Ima odlicno lezanje na putu, prosto je neverovatno koliko moze da se obori u krivinama.Do nekih 6000 obr ubrzava fantasticno ali preko toga pocinje da mu ponestaje snage. To i jeste mnogo vise turing motor, nego trkalica.Motor je odlican, mada sam ja imao nekih problema sa menjacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 27, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste mnogo vise turing motor, nego trkalica. Ovo sam hteo da čujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam bio dobro zagrijan za taj motocikl ( R1100S Replica ), ali me djeca "raskucila" ( studiraju ) , pa sam morao odustati i ostati na TDM sokocalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...