gorance85 52 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko slucajno ima sa nekog polomljenog kofera, ne znam dal pasuje i za druge modele, onaj crveni deo sto zakljucava kofer za plocu. Iza push button-a. Pukao je prilikom pada pa mi otezava skidanje istog koji je sada usrafljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Porucis u Trionu,ja sam to kupio letos za Maxiu E50,naravno nemaju na stanju ipak je stari model kofera, ali poruce iz Italije i za najkasnije mesec dana stigne.Cena prava sitnica oko 400 din,jos mi njihov majstor montirao i dali mi one opruge (federe) koje sam izgubio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...