daxon81 31 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari!danas sam i ja doziveo cuveni zez sa magnetom na mom motoru.naime zagrejem motor,ugasim ga da zatvorim garazu i kad opet da upalim nista.nece vergla,samo nesto se starter ko muci ali ne okrece u agregatu.odmah sam posumnjao na magnet buduci da se taj problem cesto javlja i da im je najveca mana.otvorim deklu i u pravu sam,odlepila se tri magneta od ukupno 6,i blokirali na stator.moj motor je 94 godiste sa oznakom le500a3,molio bih sve koji znaju za najbolju,najjeftiniju varijantu resavanja ovog problema da mi pomognu oko istog.od kojih se motora jos hvata na kle,sta je potrebno od prepravki i razlika kod starog i novog tipa sa metalno oplatom kao i gde mogu nabaiti ili prepraviti ovaj j...ni deo.sve sam vec na forumu iscitao i nista ne kapiram pa bih molio za sigurnu varijantu koju je neko vec primenio.ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Decembar 23, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ispod stotinak evrića nećeš proći. A još i ako su namotaji otišli ili se iskrivili stubovi statora, a možda je sve to trpeo i regler.... ne plašim te, meni je tako bilo, sve me ispalo ... čini mi se preko 250eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 23, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo magnet . Onda nabsvi magnet od zzr600 i neka ti preradi Sale iz Trstenika. Ja sam našao magnet za 50e + 30e izrada . I to sam odradio pre možda 8 meseci dakle nije nesto davno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan motor je radio normalno prilikom zagrevanja,ja ga ugasio a kad opet da startujem onda nista,nadam se da je ostalo ok jer se to dogodilo izgleda prilikom gasenja agregata..a vizuelno nema nekih iskrivljenja i loma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 23, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo magnet . Onda nabsvi magnet od zzr600 i neka ti preradi Sale iz Trstenika. Ja sam našao magnet za 50e + 30e izrada . I to sam odradio pre možda 8 meseci dakle nije nesto davno . moze li se uklopiti od gpz600r mozda?moze neki kontakt od tog Saleta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Decembar 23, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Sale iz Trstenika stavio magnet od zzr-a,i od tada nisam imao problema sa magnetom. Magnet mi je naplatio 150 e,plus ruke,ali za ruke ne znam koliko je posto mi je odradio jos gomilu stvari tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 23, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može taj magnet probao sam ne odgovara . Evo broja +38162715130 Reci da ti je dao Aleksandar iz Pančeva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan ne moze od gpz600r ja imam par komada i skroz su drugaciji,to jest kontra je magnet i nema fraj laf na njemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da li ko ima kuciste od frajlaufa,vidim da je ovo moje ujedeno bas na mestima gde nalezu rolnice u momentu startovanja pa zna da proklizava na hladnom startovanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Druže imam ti novi tip magneta i deklu sa statorom i senzorima radilice, može i CDI ako tvoj ne odgovara, frajlauf je ko nov. Daj neku realnu ponudu pa da ga skinem sa motocikla, imam ti i odgovarajući rotor puller da možeš pravilno da skineš svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da je to van mog budzeta,ali je najbolje resenje ne sumnjam.imam puno finansijskih obaveza trenutno pa cu ipak na improvizaciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan kuciste fraj laufa imam ja javi se na 064/266-93-76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan .JPG' alt='default_0cool.gif' alt='8)'>.JPG'> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan kuciste fraj laufa imam ja javi se na 064/266-93-76 draze moje kuciste je blago ujedeno na mestima gde dodiruje rolnice,ako je tvoje bez tih tragova onda ce mi odgovarati..mozes mi ovde postaviti sliku a cuo sam se sa bokilicem te moze i on da ga pogleda posto sam mu objasnio problematiku..ja sam ovde pokusao postaviti sliku ispravnog dela ali nesto mi slabo ide..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Decembar 26, 2014 Andragog, 5026 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan .JPG' alt='default_0cool.gif' alt='8)'>.JPG'> ovaj link ne radi jel od adrese pravi smajli !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Magnet juri polovan od KLE-a. Improvizacije mogu "mnogo"da kostaju! Sto se frajlaufa tice, njega mozes poravnati na masinskoj brusilici,ali samo malo da se ne skine cementacija. pregledaj tj premeri rolnice mikrometrom. Ako su one dobre, nece biti problema. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Magnet juri polovan od KLE-a. Improvizacije mogu "mnogo"da kostaju! Sto se frajlaufa tice, njega mozes poravnati na masinskoj brusilici,ali samo malo da se ne skine cementacija. pregledaj tj premeri rolnice mikrometrom. Ako su one dobre, nece biti problema. Pozz koje su fabricke dimenzije rolnica?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...