wulfy 207 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, u litarskoj klasi se zakuvava no ono sto ce mnogi sladokusci da gledaju je motor, kazu V4 konfiguracije i oko 200 KS :o za ,,tehnicare'' poput Evila evo i crtez ;D Sta mislite, vidimo li novog kralja litarske klase (uzeo cetri cilindra, ali u V konfiguraciji, maznu najbolje iz jednog i drugog svjeta)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa poznavajuci apriliju,verovatno ce preteci japance a bogme i dukatija ;)motor je prelep,a 200 konjica nije malo........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan pa poznavajuci apriliju,verovatno ce preteci japance a bogme i dukatija ;)motor je prelep,a 200 konjica nije malo........ Pa poznavajuci Apriluju ona to nikada nije uradila (osim na jednom masterbike testu i to ne znam kojim cudom) Ali ova ideja i plasiranje V4 je pun pogodak! Samo me brine da li ce ovo sigurno ici u serijsku proizvodnju Ako bi to uradila Aprilia, onda bi konacno natjerali i ostale da izvade svoje dugo cuvane projekte na sto i daju i svoje sigurno vec spremne predstavnike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ok mozda sam se lose izrazio,alii,,,,,ipak mislim da ce da isamara sa ovim modelom mnoge proizvodjace.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da je opet rotax agregat ili greshim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15475.msg208993#msg208993 date=1203811217] pretpostavljam da je opet rotax agregat ili greshim? 100% Aprilijin agregat. Roatx ostaje u RSV V2 koja postaje sport-touring motor Samo me brine da li ce ovo sigurno ici u serijsku proizvodnju Definitvno!Do kraja godine ce biti predstavljena cestovna inačica (ovo je SBK verzija), jer da bi mogli nastupati u SBK rvenstvu, moraju napraviti određenu seriju motocikala homologiranih za cestovnu uporabu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pa poznavajuci Apriluju ona to nikada nije uradila (osim na jednom masterbike testu i to ne znam kojim cudom) Sezona 2000: Troy Corser: 4 Pole pozicije, 8 podiuma, 5 pobeda, treci u generalnom plasmanu! Aprilia je u generalnom plasmanu bila 6 jer je ucestvovala samo sa ednim motorom. Inace samo je Honda imala vise pobeda, Ducati i Aprilia su imali po pet pobeda. Sezona 2001: Troy Corser: 3 Pole pozicije, 10 podiuma, 2 pobede, cevrti u generalnom plasmanu! Regis Laconi: 1 podium, 1 pobeda Generalni plasman: Ducati, Honda, Aprilia, Kawa, Suzuki, Yamaha, Benelli Sezona 2002: Haga: 1 Pol pozicija, 7 podiuma, 3 druga i 4 treca mesta, cevrti u generalnom plasmanu! Generalni plasman: Ducati, Honda, Aprilia, Kawa, Suzuki, Benelli, Yamaha http://www.worldsbk.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A jel' se zna za koju semu paljenja su se odlucili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I tako ce zarad performansi, sjebati ono malo zvuka sto cujemo po ulicama. Sada ce sve okolo da prdi i grokce, nije da imam protiv ali ipak me vise radi zvuk rednog motora u iberturi. A da ne zaboravimo dve glave, dva lanca bregaste, drasticno skuplji izduvni sistemi. Drasticno skuplji motorcikli u startu (vfr 800 honda 11500 eura). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo izgleda i motorcikl a i masina! :o Ovo ce biti dobra zverina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demza 0 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Slavonski Brod, HR Prijavi odgovor kao problematičan I tako ce zarad performansi, sjebati ono malo zvuka sto cujemo po ulicama. Sada ce sve okolo da prdi i grokce, nije da imam protiv ali ipak me vise radi zvuk rednog motora u iberturi. A da ne zaboravimo dve glave, dva lanca bregaste, drasticno skuplji izduvni sistemi. Drasticno skuplji motorcikli u startu (vfr 800 honda 11500 eura). Imaš zvuk na linku: RSV V4 SBK - Kako zvuči Vrag?(Apriliabase.com link) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I tako ce zarad performansi, sjebati ono malo zvuka sto cujemo po ulicama. Sada ce sve okolo da prdi i grokce, nije da imam protiv ali ipak me vise radi zvuk rednog motora u iberturi. A da ne zaboravimo dve glave, dva lanca bregaste, drasticno skuplji izduvni sistemi. Drasticno skuplji motorcikli u startu (vfr 800 honda 11500 eura). Imaš zvuk na linku: RSV V4 SBK - Kako zvuči Vrag?(Apriliabase.com link) Jebi ga meni to zvuci kao vfr 800 vtec sa serijskim auspusima, ne kazem da je lose vec da me lepse radi 4 u redu, pa cak i v2, nego v4, mada sam odusevljen kako vfr ide i lezi. Sve u svemu nasla bi moja guza mesto na njemu, ali da uzmem R-a sa V4, ne hvala........muzika iz auspuha je 50% dozivljaja, Inacer niko nebi kupio 600 ccm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je zvuk sasvim OK, stvarno lepo zvuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nisam cuo... :( :'( :'( Ukinuse video, dusmani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan I tako ce zarad performansi, sjebati ono malo zvuka sto cujemo po ulicama. Performanse prodaju motore a ne zvuk. Ako volis zvuk kupi Bose slusalice i Ipod pa slusaj do mile volje. Drasticno skuplji motorcikli u startu (vfr 800 honda 11500 eura). VFR je skup zato sto je trazen i kvalitetan i jako cenjen a ne zato sto je V4. To je najcenjeniji motor koji je Honda napravila, i jedan od najprofitabilnijih jer se dugo proizvodi sa malim izmenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ako aprilia napravi sama motor V4 od 200ks to je stavrno podvig! meni se mnogo dopada RSV, imao sam priliku da zagledam jednu, stvarno je prelepa. (mada mene nemojte uzimati za ozbiljno, ja volim uglavnom sve motore ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Performanse prodaju motore a ne zvuk. Ako volis zvuk kupi Bose slusalice i Ipod pa slusaj do mile volje. Performanse ne mogu da iskoriste 99 % vozaca, am ene kao i sve zvuk radi, inace niko akrepa ne bi stavio na motor u Srbij. A mogu da izvode teorije koliko on daje realnih (ne psihickih) konja bilo kom motoru, bez dynojeta ili power comandera, to su minorne razlike i to uglavnom u minus performanse. A to da je VFR ekstra motor, tu se slazemo, ali da se cuje onako frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, to moras da priznas. Ipak lepse pevaju cetri u redu (kada smo utanjli sa sestocilindricnim motorima) pa cak i v2 lepse prdi. Jebiga, moje subjektivno misljenje. A Ipod ne bi natakario na glavudzu ni za sto godina, alo bre ja sam muziku poceo da slusam na gramofon i zvucnike, dezen ploce cu i da promenim ali zvunik nikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nisam cuo... :( :'( :'( Ukinuse video, dusmani... Zvuk Samo za Maki-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga nisam cuo... :( :'( :'( Ukinuse video, dusmani... Zvuk Samo za Maki-a Slika se nekako kotrlja ,ali zvuk naja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bogami lepo rove,,ima lep zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan JOJ kakav zvuk! :o Ja odusevljen.... Gunner, zahvaljujem na snimku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan U momentu me je podsetio (zvuk) na ferari f40. Kakav zvuk jbt... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan dobar, dobar, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Februar 25, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma italijani nikad nista ne izbacuju tek tako da ima na broju Ona rsv1000 je bila nekakva surova za nas van piste ,na losem asvaltu moras da pazis kad je sashaltavash pred krivinu oce da blokira tocak opet na izlazu iz krivine zaigra zadnji kraj(obrtni momenat joj neda mira ) Mislim da ce ovo biti pravi pogodak iz tog ugla (v4). A iz ugla mehanicara ti italijani imaju nekako chudan odnos prema tome ,ja sam dovodio GS-a i jos neke drugare ovde iz okoline da ne bude da sam ja to nesto umislio dok sam radio onog dukatija 999s.Recimo onaj cjevasti ram je imao na varovima nekih propusta i na tim mjestima je izasla mala "korozija" onda sharafi pa to je nesto kao od olova(mekani) novi inbus kljucevi novi sharafi ali problemi okrene se kljuc u sharafu drugi se otkine ma chudo. Ali dzaba italijani su u mnogo chemu br1(na sve ostale gledaju ko na gradjane drugog reda provociraju, omalovazavaju, ono imamo najbrze aute,najbrze motore,fudbal,odbojka,moda,ovo ono)ma zajebanti pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...