Cale 9 Napisano April 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Srbije je juce(ponedeljak) na endurance trci u Assenu zauzela 26. mesto. Daj potrazite nesto malo o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano April 18, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je da imamo napokon predstavnika... Cale, otvori posebnu temu za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan U timu su nastupali - Zeljko Stanicic , Nikola Buljic i Tika -Kule je bio menadzer tima ,uskoro cemo dobiti slike od njih pa cemo ih okaciti na sajt , kod mene stizu u cetvrtak uvece pa Vam odma pisem izvestaj , nadam se da ce mi vratiti tockove i oklope u jednom komadu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 2, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nije zbog toga sto sam ja skuteras vec zato sto bi bilo zanimljivije,bilo bi dobro da bude trka ubrzanja i za nas!!!!! zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 2, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe bilo bi to zanimljivo, a i od prostora bi bio dovoljan parking Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Maj 11, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice moze samo bojim se da moramo skratiti stazu na sto dva metra , inace bi vozili do ujutro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Culiste o tome nesto, da na trk ubrzanje u Vrsac, nagrada je 100000 (stohiljada) dinara :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko informaciju, koliko kosta da se asfaltira 100m pravca, sa svim pripremama, materijalom, sljunkom , kamionima, mehanizacijom itd. Bas me zanima , nessto mi se vrti po glavi.... Imam prijatelja koji ima firmu za ovo (nije Chume xaxa) ali mije malo daleko trenutno za konsultaciju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovde skuteri voze 1/8 milje, sto je ~201 metar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko informaciju' date=' koliko kosta da se asfaltira 100m pravca, sa svim pripremama, materijalom, sljunkom , kamionima, mehanizacijom itd. Bas me zanima , nessto mi se vrti po glavi.... Imam prijatelja koji ima firmu za ovo (nije Chume xaxa) ali mije malo daleko trenutno za konsultaciju....[/quote'] oko 15 evra kvadratni metar, ali kamione ne smeju voziti na takvom jeftinu asfaltu. Ovde skuteri voze 1/8 milje' date=' sto je ~201 metar.[/quote']U Madarsku isto idu na 1/4 milje, sto je 402.33m. Njima vreme je oko 16-26 sec. (50 ccm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Maj 30, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam procitao u Sportu da ce Bircanin ovu sezonu pauzirati.Kazu da mu lekari zbog povrede glave savetuju da preskoci ovu sezonu.Povredu je zadobio na treningu Alpe Adria kupa na Grobniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...