VPetar 147 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam DRa 125 i akk ces se voziti uglavnom sam, nema bolje..motor je veoma jednostavan i tvrdoglavo kvalitetan.. 3-3.5l potrosnja, sa njim ces se slatko navozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se svidja, obavezno BOkijevu hondu. Nije matora a opet je japanac Za te pare tesko da ces naci bolju a da je proverena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima cipura odlican pegaz 125 u toj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6673 Napisano Decembar 16, 2014 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je... Da se za tih 800e, tako je receno cini mi se, nadje nesto cemu cena nikako nije jednaka budzetu. Dal' je japanac ili liliputanac manje je bitno, cisto sumnjam da ce situacija biti "sedi i vozi", pa je uvek preporucljivo ostaviti koji dinar za neku intervenciju. Svi bi da se voze, a retko ko je u prilici da kvalitetno odrzava spravu i to mora pre ili kasnije na nekome da se prelomi. Vrlo je cest slucaj da se motori (i ne samo motori) prodaju kada se "oseti" da je doslo vreme za ulaganje (citaj, "bacanje para" po cistom srpskom) love (koje nema) u masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi svi predlozi mi se svidjaju sem Suzukija ne znam,nekako mi izgleda matoro,iako nije puno,Honda mi se vec svidja jos ako je 4T (trosi manje,manje para za gorivo,vise za voznju i odrzavanje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 16, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare mozes uzeti sprint pulser 125 ili qingqi 125 sm, navozao bi se sa njima samo tako.... Imaju isti agregat kao suzuki dr125 ali lepse izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet da pogledas ovu bokilicevu Hondu. Em je Honda, em je bokilic sredio..., ako je i imao sta da sredjuje. Ja sam vozio nekog kineza 150ccm sa Hondinim agregatom. I po njivama sam isao sa tim skuterom i nista. Nikad ulje nisam zamenio. Presao sam sa njom prilicno. Jedino sto ne valja kod kineza, barem po mom iskustvu, jesu plastike i srafovi, koji se lome u ramu ili oblajznu. Ja samo zato ne bih kineza. Kupis Hondu i ne boli te glava, sipaj i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Em je Honda Kupis Hondu i ne boli te glava Ubiste ko maljem sa ovakvim izjavama. Evo ja 4 godine vozim Suzuki i verovao ili ne, ne kvari se na svakih 200 metara. Stavise, odrzavanje za 4 godine me kostalo 0 dinara. Izvini, lazem, 18e, zamenio sam obe svecice iako uopste nisam imao potrebu. I sad mi na red dosli karbovi i akumulator . Kanta najobicnija. Vozim Hondu kao auto vec 4 godine i prilicno sam zadovoljan (naslo bi se citava gomilica zamerki kao i bilo kom drugom autu), burazer vozi vec drugu po redu, ali brate preteraste sa kovanjem te usrane Honde u nebesa, kao da samo H zna da napravi motocikl, a svi ostali prave pumpe za vodu, koje pritom ne mogu ni da upale. Ne znam za ostale, meni ste Hondu bas ogadili ispredajuci raznorazne, najcesce neosnovane, legende (sindrom Golfa dvojke). Molim te da se ne osecas prozvanim, govorim uopsteno, ali ti si sad naleteo . Pritom si ne jednom nego u 2 posta navijao vodu na Hondinu vodenicu, navodeci decka mozda na kriv izbor. Ne ulazim u stanje pomenutih motora i mozda to koji je bolji i kao primerak i kao motocikl, ali odabir samo na osnovu znaka na rezervoaru je neozbiljan, a ovde i po kupca mozda i poguban. Natrag na temu. Bokiliceva Honda deluje zaista dobro, pritom je poznat i prodavac, verovatno i istorija motora, ali u poredjenju sa ostalim opcijama isto sranje. E sad, ukoliko gresim, molim prisutne da kazu po cemu je to ovaj mali Transalp bolji od onog DR125, da bas ne poredimo sa kinezima, iako bi se i sa njima dalo uporediti jer to vise nisu motori od plastike, vec vrlo solidno skovani bicikli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Kinez ne dolazi u obzir,suzuki verujem da je dobar,ali jednostavno mi se NE SVIDJA,honda mi je lepsa,ali oba su presla preko 30k kilometara,a ja bi ga vozio par sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Em je Honda Kupis Hondu i ne boli te glava Ubiste ko maljem sa ovakvim izjavama. Evo ja 4 godine vozim Suzuki i verovao ili ne, ne kvari se na svakih 200 metara. Stavise, odrzavanje za 4 godine me kostalo 0 dinara. Izvini, lazem, 18e, zamenio sam obe svecice iako uopste nisam imao potrebu. I sad mi na red dosli karbovi i akumulator . Kanta najobicnija. Vozim Hondu kao auto vec 4 godine i prilicno sam zadovoljan (naslo bi se citava gomilica zamerki kao i bilo kom drugom autu), burazer vozi vec drugu po redu, ali brate preteraste sa kovanjem te usrane Honde u nebesa, kao da samo H zna da napravi motocikl, a svi ostali prave pumpe za vodu, koje pritom ne mogu ni da upale. Ne znam za ostale, meni ste Hondu bas ogadili ispredajuci raznorazne, najcesce neosnovane, legende (sindrom Golfa dvojke). Molim te da se ne osecas prozvanim, govorim uopsteno, ali ti si sad naleteo . Pritom si ne jednom nego u 2 posta navijao vodu na Hondinu vodenicu, navodeci decka mozda na kriv izbor. Ne ulazim u stanje pomenutih motora i mozda to koji je bolji i kao primerak i kao motocikl, ali odabir samo na osnovu znaka na rezervoaru je neozbiljan, a ovde i po kupca mozda i poguban. Natrag na temu. Bokiliceva Honda deluje zaista dobro, pritom je poznat i prodavac, verovatno i istorija motora, ali u poredjenju sa ostalim opcijama isto sranje. E sad, ukoliko gresim, molim prisutne da kazu po cemu je to ovaj mali Transalp bolji od onog DR125, da bas ne poredimo sa kinezima, iako bi se i sa njima dalo uporediti jer to vise nisu motori od plastike, vec vrlo solidno skovani bicikli. Kosooki, kao prvo, ne ljutim se na tvoje misljenje, naprotiv... volim da cujem iskreno misljenje bilo lepo ili ruzno . To je ono, sto u nas Srba ne valja, nismo spremni za kritike. Drugo, upravu si za to da samo bodrim H kao brend i uvek cu. Ja, zaista nisam cuo da je neko imao veliki problem sa H. Pre nego sto sam kupio moju lepoticu, naletim na nekog seljaka u mestu koje se zove Brgule(Izmedju Obrenovca i Lazarvca) koji je vozio cbr 500 iz 1987. Ne znam koji je vlasnik po redu, ali mi rece tada da ulje nije zamenio 4 godine, tj. otkako je kod njega. Motor je vizuelno bio u stanju, kakvim ga ni cigani ne bi vozili, ali ja lepo seo, probao, ide sasvim normalno. Tu me je taj brend kupio za ceo zivot. Takodje, pre nego sto sam ga kupio, raspitivao sam se o markama i opet dosao da je Honda zakon. I naravno, kao sto sam vec pomenuo, imao sam skuter sa H agregatom, koji je vozio i po cetvoro odjednom, uz brda, kamenje i doline. Tada kada sam imao taj skuter, nisam ni znao cemu sluzi ulje, pa ga nisam ni menjao, a presao sam vise od 8.000km. Sto se suzukija tice, ti si ubo si dobar primerak. Jbg, u svakom zitu kukolj . Salim se malo. Elem, da se vratim na temu da ne bih otisla u off. Kupi mladicu, sta ti srce iste i tek ces onda biti zadovoljan. Bice puno zadrtih, kao ja, da ti govore koji brend da kupis. Neko ko je imao losih iskustava ce ti reci, ma bezi od tog sr**nja, dok ce drugi da ga hvli, i tako u krug. Ja se licno nikad nisam pokajao kada sam uzimao H, i zato je toplo preporucujem svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao kineski skuter sa suzukijevim 125ccm agregatom . Posle 11 000km i jednog pada i popravke, sve se spolja raspalo, ali je agregat uz kriminalno gotovo nikakvo odrzavanje i pun gas gde god se upravim bez greske palio i radio. I radio bi i dalje da nije dobio noge jednu noc . Poenta je da su to sve polovni motocikli i da stanje ponajvise zavisi od vlasnika, a ne od MADE IN. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 16, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan A koji je to skuter u pitanju. Moj je bio leike 150t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Honda je honda:-):-):-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan A koji je to skuter u pitanju. Moj je bio leike 150t Neki Sinski, valjao ih lik sto prodaje KTM iza Stepinog vajata. Pisalo pozadi na deklu Sinski powered by Suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam bio klinac svi smo vozili cvaje, za drugo nismo ni znali. I nije nam bio problem. Sta znaju deca sta je 300 kg, i d cvaje ne valjaju... Evo i ja spadam u one koji su pogresno odrastali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam bio klinac svi smo vozili cvaje, za drugo nismo ni znali. I nije nam bio problem. Sta znaju deca sta je 300 kg, i d cvaje ne valjaju... Evo i ja spadam u one koji su pogresno odrastali... da li ima jos neki enduro,tu do 800-900 evrica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5676584/aprilia_pegaso/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad kad bih uzimao neki laki jeftini enduro za svrckanje po kraju i okolnim brdima, to bi svakako bila neka 125 cvaja 20-30ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih uzeo tdr-a,ali onog plavog 2002,ne ove starije modele,ALI NEMAAA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 18, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije sledece nedelje idem da pogledam Hondu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 19, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicevu ili neku drugu? Javi sta si uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Decembar 20, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicevu ili neku drugu? Javi sta si uradio! Da,da Bokilicevu. Hocu,javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Decembar 21, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan I ja navijam da dečko kupi Bokijevu hondu, vrlo lepo izgleda, nije mnogo star, i cena je više nego povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Počela sezona . Jesi li se odlučio za neki motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...