bocca_bastard 6872 Napisano Jul 6, 2015 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan Štampar, toliko stvari imam da kažem ali neću, jer nema svrhe. Samo ukratko možda. Veoma mi je drago da postoje još uvek ljudi koji stvarno vide šta je stvarno bilo u "zlatno doba" i šta je ćopavi zagorac stvatno ostavio iza sebe. Takođe mi je jako milo da čitam bilo šta napisano od strane čoveka koji je načitan pa samim time i pismen. Jako retko ovih dana, kako globalno, tako i na ovom forumu. Lepo napisan putopis koji se jako lako čita i u kome sam uživao. Podseća me na priče mog ćaleta. Nije vozio motor i stariji je nekih 10 godina od vas, ali iz tekstva vidim da je provod bio po istom principu P.S. Glasam za roman, ili bar još neki putopis 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo u jednoj drugoj temi videli ima još ljudi koji se sećaju ''onoga Grobnika'' poput Đorđa i Coke a Strašilo se,siguran sam u to,muvao i po boksovima u doba kad je još bio dete(mali Strašilo)...znam da nas ima još dosta koji pamtimo ''onaj Grobnik'' poput Marokanca npr. koji u nekoj temi napisa da je obišao SFRJ na MZ-u sa sadašnjom suprugom Vericom ''a da njeni roditelji nisu znali za to''... Slabo sam online već nekoliko mjeseci, pa nažalost nisam do sad vidio temu ... ali kako si me "prozvao", moram se oglasiti .. Imao sam tu sreću (valjda je sreća) pa sam još u pelenama (bukvalno) trčkarao po boxovima grobničkih vozača, a kasije i žicao naljepnice (u to vrijeme su naljepnice bile ONO NEŠTO) .. pipkao tete hostese po guzi, a kako sam bio mali i sladak, još bih i pusu dobio za to .. (eeee, kad se samo sjetim) Bila su to neka druga vremena kad se ljudi nisu ustručavali pokazati sreću kad ih je nešto činilo sretnima, i kad gledatelj nije bio "brži i bolji" od samog vozača na stazi... U svakom slučaju, to su slike i filmovi u glavi koje treba čuvati i pričati o njima čisto da se ne zaborave jer se ponovitinažalost nikad neće.. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 2, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan cekamo nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Septembar 20, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Odlična priča tražeći nešto drugo po internetu naleteh na ovaj tekst i doživljajima sa Grobnika i Opatije. Išao svake godine od 1983-1990 čak šta više propustio sam matrusko veče u srednjoj školi radi odlaska na Grobnik. Pronašao sam jedan jedini video snimak koji će vam koliko toliko dočarati, ja i sad kad gledam naježim se tih uspomena. Svi ovi moto skupovi ne mogu zameniti taj doživljaj koji se tad doživljavao. Živeli smo cele godine za jun meseci i odlazak u Rijeku, Opatiju, Grobnik. Spomenuše Beneli. Tip je sa njim non stop uzbunjivao Opatiju i Preluk svojim Beneli sei i kratkim 6u1 koji je tako pištao da se to ne može opisati. Danima je taj zvuk odzvanjao u ušima nakon povratka kući. Nešto i od mojih fotografije. Neke su bile i na srednjim stranama Večernjih Novosti pod naslovom ASOVIMA OPATIJA KUĆA zajedno sa legendama Kevin Swantz-om i Fredie Spencer-om, nekako bili smo glavni tih dana u Opatiji dok jedne godine panduri nam nisu oduzeli motore do završetka trka u nedelju uveče Inače nadovezao bih se na naslov, bilo je svake godine devojaka i devojaka. Nekako su se ložile na nas Yugoslovene i narvno na nas iz Velike Plane Šveđanke, Belgijanke, švabice OJHA bilo je ludio!!! Ludo burazere, ludo Imam puno fotorgafija pa ću sledeći put objaviti, neke do tad možete pogledati kod mene na fejsu na linku https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1342548961633.2051450.1168480389&type=1&l=a51d292797 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Štampar, svaka ti se dala Sedoh i pročitah celu temu u cugu. Savršeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Nego...sta je bilo sa Malom i onom drugom sto je ostavila ceduljce? Nije ovo valjda kraj romana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Stampar ja sam se zabezeknuo. Citajuci tvoj putopis izgubio sam pojam o trenutnom vremenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Stampar ja sam se zabezeknuo. Citajuci tvoj putopis izgubio sam pojam o trenutnom vremenu... ne znaw zasto ne pise dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 22, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E, moja braćo! Ti skribomani iz Banje Koviljače vole samo da nas zaraze,to je posebna sorta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično. Vama mlađima dočarava neko lepo pluskvamperfekt vreme, nama starijima budi sećanja i naterava suze u oči svojim jedinstvenim stilom oživljavanja uspomena.. U oba slučaja je korisno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Stampar ja sam se zabezeknuo. Citajuci tvoj putopis izgubio sam pojam o trenutnom vremenu... ne znaw zasto ne pise dalje. 100% nas tako drži u ne izvesnosti... malo da se tresemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično. Vama mlađima dočarava neko lepo pluskvamperfekt vreme, nama starijima budi sećanja i naterava suze u oči svojim jedinstvenim stilom oživljavanja uspomena.. U oba slučaja je korisno tesko da se shvati to vreme ako nisi ziveo u njemu,ako nisi vozio mz ili jawu.putovao sa vrlo malo para itd....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na ovo. Komša je ovaj veliki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan bas to sam kupio davne 76-te ali samo plave boje.stara juga mi je bila tesna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Štampar svaka čast... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jun 17, 2019 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah ga opet posle god dana, koliko je dobro opisano, kao da sam ziveo u tom vremenu. Svaka cast. Malo da ozivimo ovaj odlican putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Jun 18, 2019 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga procitah ponovo, uzivao kao da ga prvi put citam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Jun 18, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ulepsano popodne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan71 42 Napisano Jun 18, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nijmegen Motocikl: R850R / R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Epski vremeplov. Pročitao u cugu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 194 Napisano Avgust 11, 2019 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Jedna stvarno dobra storija, ne sumnjam da cu ovo opet nekad da procitam. Hvala Štampar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Mart 22, 2020 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав,.... Испуних обећање, прочитах га поново.... Уз исто одушевљење читах као први пут. И исти коментар могу да дам... Цитат (коментар): Једноставно остао сам и без текста и без речи, а ускоро и без слова... Колега на знам да ли си писац, али ако ниси постао си и искористи тај дар!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ekstra Extra i dalje, čak i više sad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Procitao ponovo cisto da ulepsam sebi vreme. Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 115 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Procitao i ja drugi put.Bravo legendo!Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...