maksimilijan 3 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i retko ko može da kaže da moj motor nije lep.Ima lepših al ima i mnogo ružnijih. Oni koji tvrde da nje lep su uglavnom zavisni Ima i boljih ali i puno ošijih.Ja tvrdim i stojim iza toga da u toj klasi nema boljeg. Pa ti ga voziš, bitno da je tebi lep mada meni se nesviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisan? Od cega? Ja nisam rekao da je to los motor ali isto koliko je dobar jos duplo toliko je ruzan. A u toj klasi cbr f4 npr a? Yamaha tundercat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Vfr800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam na oko mi je Kawa mnogo lepša, čak i ona starija pre 2000 te mi je lepši motor nego recimo yamaha thundercat, a neznam nisam nešto ni za tu hondu zagrejan, gledam, ko zna šta će do kraja još da ispadne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan U tim godinama ti je najbitnije da trazis sto ocuvaniji primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva honda/yamaha i bakraci, suzuki je izmislio lepotu, a pogotovu sa tim gsx-r iz tog doba. Da imam dovoljno veliku garazu odmah bi otisao i kupio jedan ocuvan primerak Salu na stranu, slazem se u potpunosti da je ocuvanost kod takvih semi-oldtajmera puno bitniji faktor od spoljnog izgleda. Ali ako bi mi neko stavio vfr pored gsxr, da su istog godista, sa istim km predjenim, u istom stanju, ne bi ni trepnuo za vfr-om - iako je to mozda 'kvalitetniji' motor. Nego, dosta oftopika, ne kupujem ja motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 19, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva honda/yamaha i bakraci, suzuki je izmislio lepotu, a pogotovu sa tim gsx-r iz tog doba. Da imam dovoljno veliku garazu odmah bi otisao i kupio jedan ocuvan primerak Salu na stranu, slazem se u potpunosti da je ocuvanost kod takvih semi-oldtajmera puno bitniji faktor od spoljnog izgleda. Ali ako bi mi neko stavio vfr pored gsxr, da su istog godista, sa istim km predjenim, u istom stanju, ne bi ni trepnuo za vfr-om - iako je to mozda 'kvalitetniji' motor. Nego, dosta oftopika, ne kupujem ja motor Imao je vfr 750,jos imao dyno jet dizne,sirene usise i izduve,jer je u inostranstvu vozen nekad na trkama,dosadniji motor nikad u zivotu nisam vozio,v agregat samo brunda a ide ko kur...Gsxr je pojam u svakom pogledu za vfra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Decembar 19, 2014 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i retko ko može da kaže da moj motor nije lep.Ima lepših al ima i mnogo ružnijih. Oni koji tvrde da nje lep su uglavnom zavisni Ima i boljih ali i puno ošijih.Ja tvrdim i stojim iza toga da u toj klasi nema boljeg. ZaviSni ili ne, definitivno imaju problem, ali cim govore da ti motor nije lep, zaviDni su 100%. Moj glas za ZX9R. Od svih SuperSport motocikala, vazi za jednog od udobnijih i prijateljskiji nastrojenijih sto se duzih voznji tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Decembar 19, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ...sve,sve al kad se kupuje makina,i sta si odlucio.....ili nisi jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Decembar 21, 2014 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne tu mnogo da znaš ili ne koji god da kupiš ako je motor mažen i pažen dobro će te služiti stvar je ličnog ukusa. Za odabir utiće i konstitucija tvog tela što se kaže kako ti leži. Ne mora da znači da će meni lično iako mi se svidja 9zxr da mi odgovara ergonomski. Npr ja vozim hondu cbr 1000 f koja je bila sa kormanom. Uopšte mi nije odgovaralo te sam promenio i stavio heblove. Znači razlika kao nebo i zemlja iako imam visini skoro 2 metra. Najbolje da se nekome javiš na oglas i da probaš motor jer ovde su sve individualna lična mišljenja koja ti ništa ne znače. Kad je motor tehnički dobar sve ostalo je samo do tebe da li ti paše ili ne. Srećna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 21, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i retko ko može da kaže da moj motor nije lep.Ima lepših al ima i mnogo ružnijih. Oni koji tvrde da nje lep su uglavnom zavisni Ima i boljih ali i puno ošijih.Ja tvrdim i stojim iza toga da u toj klasi nema boljeg. Evo ja nikad ne bih komentarisao nečiji motor u smislu estetike jer valjda tvoj je pa ti je i najlepši. Ali ti toliko vučeš za jezik tako da ću da ti kažem. Meni je GSX-F jedan od najružnijih motora. I zamisli da sam zavidan na takvom motoru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 22, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je vlasniku lijep... a ne mora cak ni njemu biti lijep, ako mu zavrsava potrebu. Jesmo li manekeni ili bajkeri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja ali mnogo ruzna zena je svakom ruzna, a gsxf je bas bas ruzna zena. Dobar motor i jedno vreme sam hteo da ga kupim ali na kraju nisam. A to da ces naci super sport motor star 14 godina a da je mazen i pazen su sanse 0,00001%. Treba gledati da je sto menje razvaljen ,a za 14 godina je morao imati bar jednog vlasnika koji je tockirao itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Decembar 22, 2014 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja ali mnogo ruzna zena je svakom ruzna, a gsxf je bas bas ruzna zena. Dobar motor i jedno vreme sam hteo da ga kupim ali na kraju nisam. A to da ces naci super sport motor star 14 godina a da je mazen i pazen su sanse 0,00001%. Treba gledati da je sto menje razvaljen ,a za 14 godina je morao imati bar jednog vlasnika koji je tockirao itd. Sa ovim na kraju se ne bih složio iz licnog iskustva samo treba biti strpljiv i naravno da imaš pare. 10% nisu strpljivi a ostali nemaju pare, jer kad naleti odma' utrčavaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja ali mnogo ruzna zena je svakom ruzna, a gsxf je bas bas ruzna zena. Dobar motor i jedno vreme sam hteo da ga kupim ali na kraju nisam. A to da ces naci super sport motor star 14 godina a da je mazen i pazen su sanse 0,00001%. Treba gledati da je sto menje razvaljen ,a za 14 godina je morao imati bar jednog vlasnika koji je tockirao itd. A da mi je smo videti tog ko je tockario sa strvinom od 250 kila i 80ak konja kao sto je gsxf 600 i 750... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 22, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac mislio sam da znas sta spada u super sport motore. A ima ljudi koji i F motore tockiraju veruj mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja ali mnogo ruzna zena je svakom ruzna, a gsxf je bas bas ruzna zena. Dobar motor i jedno vreme sam hteo da ga kupim ali na kraju nisam. A to da ces naci super sport motor star 14 godina a da je mazen i pazen su sanse 0,00001%. Treba gledati da je sto menje razvaljen ,a za 14 godina je morao imati bar jednog vlasnika koji je tockirao itd. A da mi je smo videti tog ko je tockario sa strvinom od 250 kila i 80ak konja kao sto je gsxf 600 i 750... Neko voli neko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac mislio sam da znas sta spada u super sport motore. A ima ljudi koji i F motore tockiraju veruj mi. Ma znam sta si hteo da kazes,nego sam morao malo da bocnem ove sto hvala vfra i gsxf,a tvoj mi post bio zgodan za citiranje..... A tockirao sam ja sa f-om sa vfr 750... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...