Jump to content

Moto Zajednica

masina za KLR650C

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: KAWASAKI KLR650C

imam masinu od 35ks u koju je potrebno ulaganje,radije bi da uzmem jacu,nego da ulazem u ovu,interesuje me kompletna masina,znaci samo da je montiram,moj motor je 98god.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

druze, vec si pokrenuo jednu ovakvu temu nema potrebe i drugu. I mnogo ti je pouzdanije da sredis taj agregat nego da kupis drugi za iste pare i da ti produva posle godinu dana. A mislim da mu se sva snaga ogranicava preko dizni tako da to mozes da uradis i na starom agregatu za 20ak e.... Neko te je tamo uputio na bokilica, pozovi coveka pitaj ga koliko bi te kostalo sve. Inace klip sa sve karikama ovde kosta oko 19000, sto znaci da preko mozes mozda i za manje da nadjes, uglavnom sigurno nije 240e. Lanac bregaste oko 40e. Cak je na ovom sajtu set klipa i karika oko 180e a sajt vazi za ne bas jeftin http://www.cmsnl.com/kawasaki-1998-a12-kl650-north-america_model12402/partslist/E1120.html#results

pitaj ti tog tvog majstora sta ti on sve to menja za tih 750e....

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: KAWASAKI KLR650C

vazi,moj drug odrzava motor kod njega pa kad smo vozili njegov,isao i ja da ga pitam za svoj,dovoljno mi bilo kad sam video da radi i pije,jos kad mi je rekao cenu...........ovo mi je prvi veci motor tako da nemam nekog iskustva,ali nekako masinu kad vidim deluje mi kao da je neko radio samo da ga proda,sva izmazana diht masom,zato se i bojim sta ce biti kad se otvori masina,al nema veze,skupljam kes pa kad otopli vozim kod tog majstora pa cemo videti sta kaze......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja