stevo 58 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jawa dakar 650 sa rotaxsovim motorom, da li iko ista zna o ovom modelu, kakav je i koja mu je cena ,da li ima zastupnik kod nas za njega ili slicno. unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 23, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznato da postoji zastupnik Jawe u Srbiji , ali sam skoro video sajt makedonskog zastupnika , tamo ovaj model kosta 6400 eura ... http://as-motors.bravehost.com/dakar_650_mk.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan stavili sajt na free hosting... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan stavili sajt na free hosting... E bato, makedonci su ti gori i od najokorelijeg pirocanca. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan jawa dakar 650 sa rotaxsovim motorom, da li iko ista zna o ovom modelu, kakav je i koja mu je cena ,da li ima zastupnik kod nas za njega ili slicno. unaprijed hvala Koliko znam cena je 7300 e a karakteristike mozes naci u garazi u JAVAMANIJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motorce extra izgleda,a posto i sam vozim rotaxa znam da je agregat extra odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jawa dakar 650 sa rotaxsovim motorom, da li iko ista zna o ovom modelu, kakav je i koja mu je cena ,da li ima zastupnik kod nas za njega ili slicno. unaprijed hvala Koliko znam cena je 7300 e a karakteristike mozes naci u garazi u JAVAMANIJI ako je ta cena mozda je to ipak malo puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...