bikerboyMNE 4 Napisano Decembar 4, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan znaci kupujem navedeni motor bez papira ili stranac, moze i bez masine, ili djelove kako bi sastavio moj, sprijeda udareni, motor . trebaju mi izmedju ostalog: -vile -ram od maske, maska i far -instrument tabla -diskovi -hladnjak -blatobran, lijevo deklo, volan, lijeve komande, lijevi fuzaster sa saltericom, auspuh.. bilo kakva informacija, gdje da dodjem do tih djelova bi pomogla, posto nisam iz srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 4, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dodje kao neko prijateljsko upozorenje svim zekonjama da podebljaju lance. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sobzirom kakva je lista, ovo je bash bio lep udarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyMNE 4 Napisano Decembar 5, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pa klasicni udarac.. far,instrument tabla, blatobran su plasticni i veoma osjetljivi tako da prvi stradaju. deklo, hladnjak i par sitnica se mogu "skrpiti" ali hocu da motor vratim u fabricko stanje. da je bio jak udarac bio bi kriv ram i krstovi. UKRADEN MOTOR NE KUPUJEM. Zaaboravih da napomenem - dosta djelova paše i sa er6n. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Decembar 5, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam skoro sve od delova sto ti treba, poslao sam ti privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyMNE 4 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan fali mi jos maska sa farom i instrument tabla tabla je slicna sa dosta kawasakija, a izgleda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyMNE 4 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko barem masku i far od njega, mogla bi i od drugih Z-ova, i da li ima ko da ispravlja felmu u bg-čačak (kriva je u centru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...