nikola_bb 19 Napisano Novembar 29, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da otputujem na nekoliko dana u Rijeka, idem preko Beograd a pocicu i do Zagreb i Ljubljana. Interesuje me gde u ovi gradovi ili negde usput mogu da najdem prodavnice za moto oprema. Treba mi neka kaciga ali nista preskupo. Ja bi nesto jeftinije ali sa dobra ocena na onaj sajt "sharp" gde ima testove za sigurnost kacige. Usput moze da uzmem nesto plus pored kacige . Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Novembar 30, 2014 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 30, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da otputujem na nekoliko dana u Rijeka, idem preko Beograd a pocicu i do Zagreb i Ljubljana. Interesuje me gde u ovi gradovi ili negde usput mogu da najdem prodavnice za moto oprema. Treba mi neka kaciga ali nista preskupo. Ja bi nesto jeftinije ali sa dobra ocena na onaj sajt "sharp" gde ima testove za sigurnost kacige. Usput moze da uzmem nesto plus pored kacige . Hvala puno Neke od Caberg kaciga imaju 5 zvezdica na Sharp testu, u Srbiji kostaju oko 100-300 Eur, imas ih u Beogradu (uradi Google search "caberg duke beograd" na primer). Problem je sto verovatno nemaju sve velicine na lageru, pa proveri pre polaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 30, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan BS center KMC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za velicinu to je malo problem, jer imam Grex velicina L gore mi je dobra al dole kod obrva i vilica mi je labava. Neznam koi proizvodac ima malo uski doni deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Digifotko 51 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R850R Prijavi odgovor kao problematičan http://yogi.si/c-717-preklopne-elade.aspx?Sort=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 9, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da sam kupio kacigu. Bio sam u onaj outlet Dainese ali nije imalo broj od to sto mi se svigjalo. Tako da u Trst sam bio u Beps i kupio sam LS2 ff370.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...