nikola_bb 19 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Imam kineski coper i interesuje me one niklovane plastike, dal mogu da gi farbam crne? Sa neki bumper spray posto neli to je za plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 25, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Mozes plastiku da farbas bumper sprejem i onda dobijas mat boju... To sjajno izgleda, ako volis mat boju, moj motor je mat crne boje...takodje bumper sprejem farban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Prvo ona sitna vodena smirgla i onda bumper sprej odozgo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 25, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan E tacnu proceduru ne znam, posto je farba tu jos od prethodnog vlasnika, ja sam apollo-a kupio pre 7 meseci, ali sto se tice izgleda, sasvim je ok. Pitaj u farbari, objasnice ti kakva je priprema za bumper... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Novembar 26, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Sent from my Coolpad 8297 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Novembar 26, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Kad odradis to farbanje, mozes da napises ovde tacnu proceduru pripreme... Mozda nekom bude koristilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo ofarbao sam plastiku. Nisam radio nista posebno samo samo strugao sa 600 smirgla i onda 3 ruke crni mat sprej. Za sad boja se ne ljupi mislim da je to tako zato sto ispod ovaj niklovani sloj ima neka osnova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 19, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda, to je ta nijansa Znaci samo 600 smirgla, i farbanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 19, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Da da samo smirgla i farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Super! Lepo odradjeno! Ja sam tako felne smirglao dobra 4 dana. Samo jagodice prstiju znaju kako im je posle smirglanja Da me jebes ako ne izmislim neku masinu koja ce moci u svim pravcima da smirgla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...