sashac 8204 Napisano Avgust 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ergela 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege sa foruma Varadero 1400 evra,stvarno greota da stoji ovakvo motorce.Da mi je neko rekao da ce samo jedan covek da dodje(promasen slucaj),da gleda motorin.Tri poziva nekih klinaca koji ne znaju da treba da kazu VI odraslima(znate onaj seljana nadrkan nacin izrazavanja kao da su krimosi)ja ne bih verovao.Najjeftiniji motorin na oglasima,najsredjeniji i nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 17, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A sto sam ja sedeo na motorcetu, to ne racunas? E, ljudi, stvarno je best-buy za necijeg klinca koji je dooobrooo izrastao. Kad ni meni ovolikom koliki sam (a medju najdebljim sam na forumu) nije motor delovao malo, onda nece biti ni necijem klincu ili vozacu pocetniku! Da prosto covek ne poveruje da ima samo 125 ccm... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A sto sam ja sedeo na motorcetu, to ne racunas? E, ljudi, stvarno je best-buy za necijeg klinca koji je dooobrooo izrastao. Kad ni meni ovolikom koliki sam (a medju najdebljim sam na forumu) nije motor delovao malo, onda nece biti ni necijem klincu ili vozacu pocetniku! Da prosto covek ne poveruje da ima samo 125 ccm... Trebao sam da te slikam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 17, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa najmanji problem je da dodjem da izmanekenisem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 3, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan ergela Da se kladim sa nekim oko kubikaze motora sa slike izgubio bih opkladu 100%. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 3, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice gabarita,veci od mog Fazera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 3, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cena je vracena na 1600.Ako nista ostavicu ga za cerku. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 22, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kad imas pravog sagovornika, nista nije tesko. Nakon dogovora sa Sasom u dve kratke recenice i u roku od 10 sekundi, ljuta makina je dobila novog vlasnika - mog sina! Napravljen je dogovor da mu se ne kaze nista, nego da se Marku kaze da ga dobija samo na pozamicu za deda mrazove! Svi su cutali kao zaliveni, motor smo preterali kod nas ipak danas, umesto u petak, i nismo mogli da izdrzimo da mu veceras ne kazemo, mada je to bilo planirano za subotu ujutru. Novopeceni bajker mi i posle sat i nesto jos skakuce po kuci od srece ovako je izgledao kad smo dosli da on vidi motor i da vidi da li ce moci da ga vozi "na deda mrazovima" i dok jos nije imao pojma da mu je to buduci prvi motor u zivotu: Tako da je ovaj motor otisao u najbolje moguce ruke, bice i dalje pazen i mazen, a uz to ostaje u BJB "porodici" Sa novopecenim bajkerom vec gledamo kako da ga unapredimo (prvi na redu je GIVI e52, pa ugradnja svetala u kofer, pa instalacija za PMR, pa... ) Sasi i celoj njegovoj porodici veliko hvala! Izvinjavamo se cerci 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kupovinu! Šta je PMR? Asocira me na PMR kanale jer sam radio-amater. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, upravo tako, PMR stanica, neka vrsta toki-vokija koji se koristi na BJB voznjama za medjusobnu komunikaciju. Inace, sin me i posle nekoliko sati i dalje podseca na kengura... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 22, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakve trenutke srece-vredi ziveti.Hvala bogu na nasoj divnoj decici,koji su se eto tek upoznali,odmah otisli na kaficu,ostavljajuci nas dosadne matorce da blejimo kuci,i divno drugarstvo je pocelo... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Свака част људине. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 22, 2015 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakve trenutke srece-vredi ziveti.Hvala bogu na nasoj divnoj decici,koji su se eto tek upoznali,odmah otisli na kaficu,ostavljajuci nas dosadne matorce da blejimo kuci,i divno drugarstvo je pocelo... Pustio si ćerku samu?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 22, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahah,izasli su svi zajedno,Duki sa devojkom ,Markoni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovakve trenutke srece-vredi ziveti.Hvala bogu na nasoj divnoj decici,koji su se eto tek upoznali,odmah otisli na kaficu,ostavljajuci nas dosadne matorce da blejimo kuci,i divno drugarstvo je pocelo... Pustio si ćerku samu?! Hahaha, ovaj moj plavooki zajebant. Mislis li da bi smeo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Avgust 21, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan šta bi sa ovim Varaderom? žena ima probni test u VIRu, 25tog polaganje testa, pa kreće sa vožnjom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 21, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Lakijevom sinu Marku,pa je on prodao dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...