brkicNS 139 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kappa moto bisage, nisam stigao da ih fotkam ali hocu u narednih par dana. Koristio sam ih sa uzivanjem, svega dva puta - prvi put sam isao na more u Tivat, drugi put ove godine do Tasosa i nazad. Prodajem ih zato sto kupujem BMW kofere, pa mi vise ne trebaju. Cena zgodna i fiksna - 50e. 0605022913 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 23, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem, tacan naziv modela je KAPPA TK731. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam iste, odlična stvar i jako lepe bisage! Cena je stvarno povoljna, trebalo bi da plane instant! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jer ti odgovara zamena za nesto drugo od opreme..Raja 064/142-5729 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Jer ti odgovara zamena za nesto drugo od opreme..Raja 064/142-5729 Uf... Imam vec sve sto mi treba, ali posalji na PP sta nudis pa cemo videti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kes do cetvrtka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1050 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupac kojim slucajem odustane, stavi me na spisak, placanje se podrazumeva u kesu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupac kojim slucajem odustane, stavi me na spisak, placanje se podrazumeva u kesu Dogovoreno, ti si sledeci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 25, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam treci u redu ako odustanu svi .Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan AlexaBGD Poslato Danas, 14:41 PM (PP) Ako obojica odustanu tu sam ja Mare70a Napisao Danas, 14:50 PM Ja sam treci u redu ako odustanu svi .Pozz Aj pogledajte i onu tank torbu sto prodajem, nek bude i trecina navale kao na bisage, otici ce i ona odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Novembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tank nemam gde da stavim Bisage bi legle lepo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 30, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Held bisage prodate, ALI evo jos jednih (ako je protiv pravila foruma napravicu novu temu, ali u ovoj temi su ljudi u velikom broju trazili bisage... dodje mu na isto) Iron Horse bisage, vece od onih proslih. Ne mogu da nadjem podatke na njima kolika je litraza, ali stane dosta. Cena takodje zgodna i fiksna - 50e. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da neces da ih prodas jos 7-8 dana, sledece nedelje sam u NS-u pa bih dosao da pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 15, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam identične Iron Horse, evo slike da se stekne utisak o kapacitetu koji je, mislim više od 2*30 litara. Kofer na slici je 34L a tank torba proširena 25L : 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da neces da ih prodas jos 7-8 dana, sledece nedelje sam u NS-u pa bih dosao da pogledam. Nema frke, javi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam identične Iron Horse, evo slike da se stekne utisak o kapacitetu koji je, mislim više od 2*30 litara. Kofer na slici je 34L a tank torba proširena 25L : Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Februar 1, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...