Alp 2247 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Imam još par trekova u zoni Divčibare - Valjevske planine koje bih hteo da apsolviram, pa sam mislio da to uradim ovaj vikend. Je,s da je jutarnja oko nula, je,s da može biti i blata ali vatam šta mogu. Prvi trek je od sela Brežđe pa preko grebena Divčibara (sa severa na jug), preko Bogdanice do Mršelja, i nazad opet preko Divčibara (ali ne istim putem) Drugi je od Kaone do Debelog brda prateći greben Divčibara i nazad pašna Ravan - Markovište - Kaona (različiti putevi) Spavam na Divčibarama posle prvog dana, bajk teram pik-ap-om, jedem usput šta stignem i oblačim se toplo. Imam trenutno dva mesta na kamiončetu, ko je zainteresovan nek se javi. Preporučujem lakše motore, terenske gume i full opremu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Oko 70 - 80 po danu, ako se negde ne zajebem (što nije tako retko ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Sve po planu uspešno izvedeno, na potezu Brežđe greben Divčibara sam ispred sebe našo na svež trag enduro gume 130 - 140 drugi dan mi je Kepo pomogao da se ne gubim... Utisci i impresije u "ASrbija bez asfalta"... kad stigne na red. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 23, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si danas vozio onda je to moja 140-tica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Juče, subota... bog te, odjedared popularna tura.. Ako si danas vozio onda je to moja 140-tica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Novembar 23, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo danas prosli, na tom i okolnim terenima smo svake nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 23, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam danas preko Divcibara, bilo je hladno cak i u autu Svaka cast sto se ne predajes cak ni krajem novembra! Pratio sam tvoju temu Srbija bez asfalta, nadam se da cu ti se od proleca pridruziti na nekim voznjama, trenutno sam u fazi sredjivanja i opremanja motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Biće mi drago, kada budeš spreman, javi se, stalno se nešto mulja.. Poz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...