laki 6 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi zadnja kocnice jako slabo koci,skinuo sam plocice pri cemu sam utvrdio da su jako istrosene.Kupio sam Nisin gold nove plocice 35e,montirao ih ispustio vazduh medjutim i sa njima nista nisam dobio iako su deblje od ovih starih 3 puta.Jel treba neko vreme da prodje da plocice poprime oblik diska ili sta vec?Znaci disk je vreo a kocnce skoro da je nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da su ti kocioni klipovi zapekli, posto zbog tankih plocica nisu imali veliki hod, pa sad nemogu da se vrate. Skini klesta i razradi klipove tako sto ces ih rukom vracati a polugom izvlaciti. Znaci skines klesta, otvoris posudu za kocionu tecnost, stisnes polugu do kraja (nezno) pa kad klip(ovi) izadju ocistis, naprskas WD-40, obrises rdju i necistocu, i gurnes ih nazad. Pa opet. Sve dok ne primetis da klipovi idu lako. Onda namontiraj sve kako je bilo i probaj. 99% da ce ti ovo resiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan A mislim da bi trebalo i malo vremena da prodje da plocica "legne" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A mislim da bi trebalo i malo vremena da prodje da plocica "legne" I ja kad sam stavio plocice nisu dobro kocile, jer mi je disk imao male brazde... Kad je leglo za koji dan pocele su normalno da koce. P.S.: Izravnaj disk ako primetis da je neravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i da promenis ulje za kocnice,mozda je vec staro,,izvetrelo sto bi se reklo,a i da sacekas malo da legnu na disk,i da proveris dali ti nisu zaribali kocioni klipovi u celjustima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ulje je novo stavljeno klip ide lagano rukom jedino je disk dosta neravan sutra nosim disk kod strugara da ga izravna pa cu videti sta ce biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ma kada pocne da se vozi kocice dobro..dok se plocice sastruzu prema disku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja krivica ;D Na klestima imaju dva srafa koja stezu plocice pre skidanja jedan sraf je bio skroz zasrafljen a drugi je bio samo malo zasrafljen,logicno pomislio sam da treba oba da budu skroz zasrafljenja i da je onaj ko je tako ostavio lud.Danas sam otpustio onaj drugi sraf i dobio kocnicu,jos nije neka ali treba i plocice da legnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan vodi racuna,nemoj prskati WD jer on nagriza gumice.moze ti se desiti posle da kocnica blokira (znam slucajeve gde se desavalo).najbolje ces razraditi ako izvadis klipove,ocistis krpom,namazes uljem i vratis u klesta.posao je malo nezgodan,dosadan i nije bas lak ali je najefikasniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan vodi racuna,nemoj prskati WD jer on nagriza gumice.moze ti se desiti posle da kocnica blokira (znam slucajeve gde se desavalo).najbolje ces razraditi ako izvadis klipove,ocistis krpom,namazes uljem i vratis u klesta.posao je malo nezgodan,dosadan i nije bas lak ali je najefikasniji Ako nemas specijalnu mast, bolje nemoj mazati nicim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ma ok je kocnica nalegla je koci super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobre patike resice problem,koci patikom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...