zverinjak 403 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ode mi tastatura od bala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Danas napravljen nosac gornjih nosaca treba jos da se dodaju kosnici da se jos pojaca i da se jos izvari ali tako bi trebao da izgleda. Motor nije upaljen treba jos usisne grane da se naprave pa tek onda paljenje. A obecao sam da cu da obavestim kolege kad ce biti paljenje neki su izrazili zelju da budu prisutni 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred ako je u temi bio odgovor na moje pitanje. Bobane, od čega su ti točkovi i prednja viljuška?Rekao bi da je u pitanju RGV. Da li ti je kratka viljuška, činimi se na fotki da će teško stati gornji trougao a da ne "propustiš" štapove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Ehhhh, Viđe LEPOTE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 8, 2015 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to model etz 501? ;-) Extra je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 8, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda fantasticno,svaka cast na trudu.Pored znanja treba imati hrabrosti i dosta zivaca da bi se sve sklopilo kako treba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Mart 8, 2015 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred ako je u temi bio odgovor na moje pitanje. Bobane, od čega su ti točkovi i prednja viljuška?Rekao bi da je u pitanju RGV. Da li ti je kratka viljuška, činimi se na fotki da će teško stati gornji trougao a da ne "propustiš" štapove ? Stace sigurno gornji trougao, jer na tom modelu MZ-a i jos nekima taj trokut nije ravan, nego su rupe za stapove nekoliko cm nize naspram dela koji ide na sasiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Snimi to prvo paljenje nekako, bilo bi lepo da imamo i taj snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Mart 8, 2015 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci sem ,kapa dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Rgv je u pitanju a stapovi nemogu da se nameste ili da se stapovi propuste ili da se vrat isece za 3 cm a posto su i ovako kratki onda ce biti vrat ionako je on najtanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Mart 8, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je vrat najtanji... Pitanje: koliko smetaju kolenima rebra cilindara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pa probao sam da sednem sa nogama na zadnjim osloncima za noge jos oko 10 cm ima do cilindara videcemo jos de ce se noge drzati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se unapred ako je u temi bio odgovor na moje pitanje. Bobane, od čega su ti točkovi i prednja viljuška?Rekao bi da je u pitanju RGV. Da li ti je kratka viljuška, činimi se na fotki da će teško stati gornji trougao a da ne "propustiš" štapove ? Stace sigurno gornji trougao, jer na tom modelu MZ-a i jos nekima taj trokut nije ravan, nego su rupe za stapove nekoliko cm nize naspram dela koji ide na sasiju Mislim da nisi razumeo pitanje...u svakom slučaju, imaš odgovor na isto, Boban je objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 18, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dje je ba zapelo Bobane,da poguramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da poguras promenio sam mu namenu i bice ubuduce sto a ne motocikl Mora dobro da se zalije da bi dobro radio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da vam kazem sad sam u faci rezidbe voca pa nestizem A u glavi mi se vrzma ideja da stavim neku drugu zadnju viljusku , najverovatnije ce proba biti sa standardnom vilom ali bi nesto drugo stavio ova od rgv je uska pa morace da dozivi velike promene da bi se ugradila. A juce sam odneo konacno izlaznu osovinu da mi glodac iskopa nutove da bi se nastavila osovina i mogao da se stavi izlazni lancanik A postoji jos jedna solucija da se naprave usisne grane i da on upali da se cuje kako radi pa sa zvukom u usima dobije dodatni zamah da se pozuri da se zavrsi ostatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 18, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mjesec dana nikakvih informacija kako napreduje projekat MZ 502. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 18, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako da bi se napravile usisne grane moram prvo da napravim pozicije filtera da ne bi pravio dvaput usisne grane Gledao sam da vazdusnu kutiju pomerim za oko tri cmm u levo da bi dobio pravac grane pa onda pravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 27, 2015 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan E sad je kritican trenutak kad su fine stvari dosle na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu morati da banem nekom prilikom da vidim kako to sve izgleda uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 18, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 10, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji zeljno iscekuju kraj ovog projekta da im kazem da polako nastavljam sa radovima dao sam mere strugaru da mi napravi flansne za karburatore pa kad on bude zavrsio da napravim usisne grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ej stvarno, meseci su vec prosli, nemoj da docekas zimu, nestrpljivo cekamo prvo kurblanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 7, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pa za novi pocetak konacno napravljene flansne za karburatore Bile gotove jos pre mesec dana ali od silnih obaveza nisam stigao da skocim do strugara da ih uzmem Sad mi predstoji da napravim pozicije za karburatore i da pravim usisna grla Stizu slike sad prekocega videcemo A sto se tice izlazne osovine jos nisam nasao nekoga ko bi i pokusao da prokopa nutove ko god vidi osovinu u jednom se slazu da je to tvrdo za njihova glodala. A ja bi se slozio da su Nemci odradili odlican posao kad i posle 30 god se svi slazu u jednom da je materijal veoma kvalitetan valjda je to tajna njegove DUGOVECNOSTI svakakvi pametnjakovici pokusavaju da ga sj....bu ali on se neda samo je jedan MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 8, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred,nestrpljivi smo da vidimo gotov projekat.Sto se tice osovine i njene obrade,poboljsani materijali se obradjuju na dva nacina.Prvi je brusenjem,a drugi koji je i jedini moguc kada su potrebne ozbiljnije obrade je ovaj:prvo se materijal termicki obradi ,,ozari" zatim se najnormalnije obradjuje kada se zavrsi obrada materijal se termicki poboljsava ,,kali" i vraca u prvobitno stanje.Sad mislim da bi tebi mozda i brusenje zavrsilo posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...