cobracbr 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno postoji tema vec o sihronizaciji karbova i citao sam je ali uvek nesto promakne i fali detalj tu i tamo ako je neko radio na CBR-u F3 ili F2 moze li mala pomoc oko toga jer nabavio sam sebi primerak za sihronizaciju pa me zanima sledece:Konkretno ja imam F3 sa agregatom F2 a po tehnickom uputstvu kod F3 bazni karburator je br.3 a kod F2 je br.2 i buni me sad taj redosled kapiram da bi trebalo da dovedem sve cetiri skale u isti polozaj ali me interesuje postoji li neki redosled kod 3 stelujuca srafa koji ide prvi koji drugi a koji treci,sto znaci za sta je prvi sraf pa onaj u sredini pa onda onaj treci sigurno da postoji redosled stelovanja ili ipak ne ja to u tehnickom uputstvu ne vidim tako da molim za mali HELP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Octobar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je to tako jednostavno??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobracbr 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nije jednostavno ti objasni komplikovano!!!!!!! Mislis da je to tako jednostavno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega! Dakle ovako: Prvo podesavas srface u sredini. To treba da sto izjednaci karburatore 2 i 3. Kad su oni po kazaljkama isti onda ti ostaje da odradis ostala dva a kojim redosledom (da li prvo prvi ili cetvrti) mislim da nije toliko bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobracbr 0 Napisano Octobar 27, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze i hvala Pozdrav kolega! Dakle ovako: Prvo podesavas srface u sredini. To treba da sto izjednaci karburatore 2 i 3. Kad su oni po kazaljkama isti onda ti ostaje da odradis ostala dva a kojim redosledom (da li prvo prvi ili cetvrti) mislim da nije toliko bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kada si vec sve provalio, i kada sve to budes uvezbao, eto mene kod tebe da mi prestelujes karbove - komada 2. Jbg, jeste Honda, ali nemam ih 4 kom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...