boldor 63 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam paljenje piaggio free, za moj oldtajmer.Magnet sam napravio da pase na radilicu.Pikap treba da se poklopi sa ispupcenjem na magnetu,kad je klip u gmu.Da li sam u pravu,ili ima jos neka caka ? Ako je tako,posle sa stroboskopom mogu fino da podesim,samo da upali.Zbunjuje me to,sto pored namotaja ima jedan kao namotaj,lici mi na davac impulsa,slican kao na tomosovom paljenju 12v 80w.Da li i taj deo treba da se poklopi sa pikapom ? Hvala unapred na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 63 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto je premestena moja tema,ovde.Zasto nije ostao u rubrici sam svoj majstor ? Tu se radi o podesavanju paljenja,i montiranje na drugi motor.To po meni ne spada u ovu rubriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...