profesor momir 250 Napisano Octobar 19, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis... Želja mi je da obiđem Hilandar i nadam se da ću to i uraditi... U tvom putopisu ima dosta korisnih informacija za realizaciju, zainteresovanim, a oni koji ne planiraju, skoro kao i da su bili... Žao mi je zbog pada, ali dobro je, sve se dobro završilo... Rol barovi i koferi su ipak odradili svoje... Redovno pratim tvoje putopise i uzeo sam tvoju formulu o karti i ispisanim mestima za prolazak kao deo pripreme za putovanje... Nego čini mi se da si bio malo tanji, pa preko zime ubacuj neku rekreaciju, pa kao omladinac da nastaviš sa putovanjima na proleće... Veliki pozdrav za tebe i gospođu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 20, 2014 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznjica:-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Zorane opet jedan lijep putopis kao što smo i navikli kada si ti autor. Dobro je ono receno da kad padneš treba ustati i ici dalje. Ja željno išcekujem tvoj cetvrti put posjete Hilandaru. Veliki pozdrav iz Istre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresh 160 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Harley Davidson - FXDWG Prijavi odgovor kao problematičan Daće Gospod Bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vencel 7 Napisano Octobar 22, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bled Motocikl: BMW 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlične slike i putopis , jel svaki put kad ideš na Hilandar ideš drugim putem . Pad se može desit svakome ,bitno da nije bilo šta ozbilnije, samo da ste celi i zdravi pozdrav iz SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Da "Vencel" trudim se da svaki put idem nekim "novim" i zanimljivim putem.......... Ovaj treci put, desio se pad, bezazlen i sve je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Octobar 26, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao kao i uvek kad Marokanac nesto napise ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Jun 5, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!! Pozdrav iz Mostara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko.petkovic 203 Napisano Februar 7 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno da se pohvali dobra tura i jos bolji putopis. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...