acim 766 Napisano Octobar 12, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu sam kupio u junu, što se može proveriti ovde, a pošto sam motor kupio tek početkom septembra, bukvalno je nošena desetak puta do posla i nazad (cirka 25km u jednom pravcu). Dakle, jakna je od prave goveže kože, mat crna (saten obrada), bez ogrebotine, nijednom prana niti tretirana bilo čime. Ima protektore na ramenima, laktovima i leđima, kao i postavu za hladnije vreme. Prodajem jer mi je velika i vratio sam se u staru Dainese jaknu veličine 62. Cena nove je 300€, ja tražim 200. http://www.lazerhelmets.de/lederjacke-california Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 12, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan DOBRA jakna, lepa cena ! Al broj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 21, 2015 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 27, 2015 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 150€. Prodajem i kožne pantalone koje se kače na ovu jaknu, cena pantalona takođe 150€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...