semafor 26 Napisano Octobar 11, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Trazim sledece dijelove za BMW R 1150 GS,2003 godiste: -trougao sa zglobom koji drzi prednje viljuske -hladnjak ulja ,ispod fara sto se nalazi -crijevo kroz koje ide ulje od masine do hladnjaka ulja sa lijeve strane hvala unaprijed,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 12, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam trougao viljuske i neki dobar lezaj (kuglu koja ide na njega),pogledacu sutra u servisu pa javljam,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam trougao viljuske i neki dobar lezaj (kuglu koja ide na njega),pogledacu sutra u servisu pa javljam,pozz. hvala ,bas mi je hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 13, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nemam, imam samo moj stari od 1150GS koji je ispravljen-obicno se savije caura na vrhu gde dodje "kugla" pokusaj kod Dzerija u G. Milanovcu,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nemam, imam samo moj stari od 1150GS koji je ispravljen-obicno se savije caura na vrhu gde dodje "kugla" pokusaj kod Dzerija u G. Milanovcu,pozz. imas li neki kontakt od dzerija,mozda,hvala ti svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 13, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan 063 802 50 22 Džeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Octobar 13, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 063 802 50 22 Džeri. ok,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Octobar 13, 2014 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Džeri nema, 2 komada su kod mene, jedan mće da se ispravi ali i da se biksnuje potom da bi se dobila tačna geometrija prednjeg točka a ta operacija "malko" košta jer je iznimno zahtevna. Moj savet, ne uzimaj na neviđeno ili po slici jer se tek pažljivim pregledom i merenjem može utvrditi apsolutno stanje, može da bude nevidljivo blago upredena plus je čaura jako meka i velika verovatnoća je da postoji zazor pa uprkos jakom stezanju kugle ona će da radi i stradaće. Inače i sama kugla kad dobije u zazor, vrlo brzo razloče biksnu, obično crkne manžetna sa zadnje strane i prašina učini svoje. Ako tvoj parelever nije zgužvan i pokidan, mada i tad može da se uradi, modifikuju ljudi predtrag inače, obrati mi se na pp, mogu da ga repariram i da bude čak malo jači i biksna dugotrajnija nego kod fabričkog. I još jedana preporuka, valja zameniti sva četiri lagera čije stanje se tek može utvrditi kad je paralever na stolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Octobar 13, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da kažem ovako kao laik da se sa tim merenjima, premeravanjima i budženjima uopšte ne bih zajebavao kod ove stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Octobar 13, 2014 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da kažem ovako kao laik da se sa tim merenjima, premeravanjima i budženjima uopšte ne bih zajebavao kod ove stvari. Svako za sebe, bilo laički bilo stručno tako da kažem, budženje nije negativno rezultujuće, ja prvi nisam za karabudženje inače, da ne budem pogrešno shvaćen, isključivo da bude boljeu svakom smislu. A inače se rame mašinski obrađuje fabrički, osim adekvatne alatke-mašine koja je dostupna i pedantnosti, ništa specijalno. Radioničkim uputstvom je i predviđena kontrola merenjem geometrije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...