K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo sam malo da se pomene ovaj jubilej jer Yamahin model R1 to svakako zasluzuje. Secam se prvog modela kad se pojavio, imao je 150 KS i te argele su se pribojavali i malo jaci i zesci vozaci. R1 je definitivno napravio BUUUM na svetskom moto-trzistu, a i na stazi. Slicno Kawi modelu ZZR. Model R1 je do sada promenio pet izgleda kao i korekcija u motoru. Uvek se islo ka boljem. R1 ima i velike zasluge u Moto GP-u, jer je dugo godina drzala prvo mesto sa svojim vozacem i po nekima i nenadmasnim Valentinom Rosijem. Evo i jedne slike razvoja R1 (moja radinost ;D) a tu je i link ka oficijalnom sajtu Yamahe i kako su oni to obelezili. Ja im upucujem sve cestitke i pohvale. Uzivajte! P.S. Kawa se voli (nick), a Yamaha (trenutno) vozi http://www.yamaha-motor-europe.com/rseries-10/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo samo jedna ispravka...R1 nikada nije ucestvovala u GP, ni ona ni bio koji drugi serijski motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, ni Kawasaki ZZR nema nekih slicnosti sa R1, pogotovu na stazi. Ti si vjerovatno mislio na ZXR, to je vec opasna sprava bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo samo jedna ispravka...R1 nikada nije ucestvovala u GP, ni ona ni bio koji drugi serijski motor. Nisam mislio na R1 kao seriski motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, ni Kawasaki ZZR nema nekih slicnosti sa R1, pogotovu na stazi. Ti si vjerovatno mislio na ZXR, to je vec opasna sprava bila Kad sam pomenuo ZZR-a mislio sam da je i on napravio veliku prasinu kad se pojavio na trzistu, a ne na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom izvinjenje, ako sam nesto nerzumljivo napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 19, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo samo jedna ispravka...R1 nikada nije ucestvovala u GP, ni ona ni bio koji drugi serijski motor. Nisam mislio na R1 kao seriski motor. Rosijeva Yamaha se zove M1, a ova sto vozi Haga u SBK je nasvirana R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Godinama mi Yamaha-racing ,dva puta godisnje salje casopis Insider. Tu sve ima do detalja - kakve prepravke dobija R1 i more detalja o M1. Kakvi ste vi Yamahini fanovi ako to niste zasluzili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ministru Lazaru na pojasnjenjima. Ja znam da je moto-sport njegova uza specijalnost. Ako imas jos nekih zanimljivih informacija veznih za R1, slobodno nam napisi da i mi vlasnici YZF makina budemo bolje upuceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 19, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom izvinjenje, ako sam nesto nerzumljivo napisao. Nema sta da se izvinjavas, tu smo da jedni druge ispravimo, da ne dodje do zabune. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Rosijeva Yamaha se zove M1, a ova sto vozi Haga u SBK je nasvirana R1 YZR-M1 ako cemo bas da detaljisemo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To Maki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kawo isti slucaj R1 se vozi,a Kawa se voli. ZX10-VRH VRHOVA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan i kod mene isti slucaj, samo ja kasnim 10-15 godine. ;D ;D ;D vozi se FZR, a sanja se ZXR ili ZX7R! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za R -1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...