Vozac 122 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste prohladno. A i ko misli da motorom putuje do tamo, verovatno ne bi išao na kramponkama, pa bi na terenu imao dosta problema (posle ovih kiša). (Nisam bio, ali tako je napisao Markone) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Octobar 28, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sudeći, temperatura neće biti iznad 10 stepeni. Celim putem. Noću ide u minus. Pogotovo na samoj planini. Čekam da se izjasne i ostali koji su se prijavili pa da presečemo danas-sutra. Ako se do sutra ne javi niko da je čvrsto odlučio da ide, otkazaćemo turu do sledeće prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 28, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je da bazamo sami po planini.. a drugo u takvoj organizaciji da se guramo sa džiponjama Eventualno uz nekog lokalnog poznavaoca terena..ali on obično bude na nekoj rndalici tako da baš i ne zna koliko je 250 kila + ostali teret.. Ali svakako dobra tura i zamišljena organizacija.. šteta što je otkazana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezar 7 Napisano Octobar 28, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh kolko laze ovaj spredrag...cuj,vranjski rostilj bolji od leskovackog....jeste ko sto po vranjanci u svinju od 200 kila ima 300 kila maz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 28, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Za ove terene, kao i sve slične, >1500mnv, su vam najbolji jun i septembar. Nekada i do početka maja zna da bude sneg, kao što je i sada. A jul i avgust mogu da budu pretopli. Samo preko dana naravno. A što se roštilja tiče: u Leskovcu se najveći broj roštiljdžija snabdeva mesom iz one fabrike koja snabdeva pola Srbije roštilj mesom. U Vranju maltene gde god da zavrneš ne mož' da omašiš. Skoro svaki majstor pravi svoje meso sam, po svom receptu. Pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Octobar 29, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, niko se nije javio da sigurno ide. Što se mene tiče, organizovaću ovu turu kada vreme dozvoli. Naravno, ako neko i dalje želi da se provoza na tu stranu, neka nama koji smo odustali javi kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 152 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan I sam sam bio ucesnik Dzipijade na Cemerniku iznad Vlasinskog Jezera ,kretalo se iz Surdulice a zavrsavalo na Jezeru.Tu dzipijadu sam vozio kao pravi fanatik sa Afrikom Rd04 kojoj je crkao regler,imala je gume za asvalt +vozio sa u dvojke,i imao sam srece da do cilja stignem bez problema a Turbopedja me je sacekao na cilju.Organizacija je bila extra tereni ne puno zahtevni a druzenje ne zaboravno.U Dzipijadi je ucestvovao Kross Klub Srbija iz okoline Leskovca kojima se zahvaljujem na podrsci i hrani koju su podelili sa nama .Mozda bi za takvu Voznju trebali njih da kontaktirate kao Domacine i Vodice za takve voznje. Popeo sam se i na Streser tada sam vozio Kawu Tengai gde si takodje tereni odlicni za voznju sve moze da se izveze motorom ali ja sam vozio u Leto ove terene ali da naglasim oba puta sa gumama za asvalt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 24, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno. Unosim u beležnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...